Aysu GÖKTÜRK
Meraklı Üye
Çok güzel olmuş.Çok düzenli ve temiz de duruyor ayrıca.Maşallah,bu güzel ortamda güle güle büyütün mubişlerinizi
çok teşekkür ederimÇok güzel olmuş.Çok düzenli ve temiz de duruyor ayrıca.Maşallah,bu güzel ortamda güle güle büyütün mubişlerinizi
tesekkür ederim hergün su ve yem değişimi yapıyrm
[/QUOT
maasallah nazar degmesın bırsey soracagım sularını ve yemlerını kac gunde degısıyorsun
saol abi teşekkurlerMaşallah
LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sağol ercan usta valla yaklaşık 2,5 ay bekledim bende anca yapabildiMaşallah kafesler gayet iyi olmuş özellikle kapılarını bu tarz yaptirman çok iyi olmuş
Izmirde ki arkadaş habire tarihi oteleyince ben istanbuldan aldım kafesleri desene senin için ugrastigindan otelemis
Hayırlı bol üretimler
sağol hüseyin tabanda ızgaraya dönücem.ızgara altına kum zeolit vs yerine kagıt kullanıcam.oyuzden kafes içi yemlıgi tercıh etmedım ama fıkrım degısırse yaparım kendıme bakalım bıraz bu sekılde devam etsin sonrası kolayMerhaba.Keşke bulunduğum yeri kirletebilsemde tel kafeslere geçsem bende.
Çok güzel üretimhane olmuş.Yuvalıklarınızı beğendim.Piyasadaki bir çok yuvalığa göre çok daha güzel duruyor.
Standlı yemlik yapmanızı öneririm.3 haftadır kullanıyorum.
estgf. yusuf bey teşekkür ederim sizede berekli üretimler dılerımProfesyonellik bu olsa gerek maşallah bereketli olsun inşaallah
çok teşekkürler bünyamin usta aynen servis kapısının küçüklüğünden hep sıkıntı cektık.ne kuş yakalanıyordu nede kusu duzgun sekılde kafesten dısarıya cıkarabılıyordum sıgmıyordu kapıya.bu sekılde servıs temızlık herseyı cok basıte indi.Maşallah, keyifle kullan Berkay usta. kafesler gayet iyi olmuş, özellikle
orta kapinin büyük olmasi cok avantajlı.
45 lik var bende ama bazi eksikleri var. Bunda eksikler giderilmiş. Bu modelin seri
uretimine başlasınlar, cok tutar yuvaliklarin albenisi yüksek.
Bereketli üretimler olsun.
sağol mert kardeşim bitirdim ama çok yordu tatlı yorgunluk bu olsa gerekHeyecanının, sabrının ve emeklerinin karşılığını boooll ve sağlıklı yavrular ile alırsın inşallah abi. Seviyoruz
teşekkürler yuva satışı yapıyorum resimlerdeki yuvalar toplu alımda 50 tlyuvalıklar mükemmel görünüyor aynısından satış yapıyormusunuz acaba
inşallah teşekkürler uğur beyMaşallah.
Düzen+tertik+temizlik=Başarı
Emeklerinizin bol bol karşılığını alırsınız İnşallah.