Hakan Gungor
Meraklı Üye
Masallah Berkay usta, bir gun hususi gelecegim kuslarini gormek icin... Bana da cok yardimlarin dokundu, tekrardan cok tesekkur ederim. Hayirli uretimler...
inşallah herzaman beklerim buyrun gelinMasallah Berkay usta, bir gun hususi gelecegim kuslarini gormek icin... Bana da cok yardimlarin dokundu, tekrardan cok tesekkur ederim. Hayirli uretimler...
eyvallah abi sen ne dersen oEstafurullah kardesım bız usta degıl sadece bu işi hakkıyla yapmaya çalısan insanlarız
teşekkür ederim güzel yorumlarınızdan dolayı.Maşallah kuşlarınız ve hobihaneniz bir hayli güzel sizin güzel ingiliz bebeklerinden bi tane almayı çok isterdim. Size bir sorum olacak resimlerden birinde hagen vision s01 kafes gördüm. Bende güzel bir ingiliz yavru bulursam alıp eğitim için beslemeyi düşünüyorum ama tek muhabbet kuşu için s01 modeli mi m01 modeli mi daha uygun olur karar veremedim bu konuda bana fikir verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
teşekkür ederim allah hepımızın kuslarını nazarlardan korusun inşallahMaşallah Allah nazarlardan korusun
LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rica ederimCevabiniz icin tesekkur ederim. Bende kusumu epeyi bir zaman tek bakicam ama yinede olabildigince buyuk bi kafeste olsun istiyorum m01 daha cazip geliyor ama odada da kocaman dursun istemiyorum bu yuzden cok kararsiz kaldim ama cevabiniz üzerine büyük ihtimal tercihim s01 olacak
estagfurullah.şimdi evlerınde papagan besleyenler sızın m01 e buyuk dedıgınızı duysalar eee biz ne yapalım derlerPeki son olarak m01 modeli oda ortamında çok mu büyük görünür yoksa o da normal midir sizi mesgul ettim ama bir turlu net bir karar alamadim