Hobihanem (Levent ACAR)

Abi maşallah senin kanaryalar muhabbetlerden hızlı çıktı :)

Ericsson 688 telefonumdan
Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Maşallah üretime devam Levent bey. Bence bir kaç tane de show jumbo eklerseniz tadından yenmez:-)

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maşallah üretime devam Levent bey. Bence bir kaç tane de show jumbo eklerseniz tadından yenmez:-)

Teşekkürler..
Ben sevmiyorum jumboları filan.. Öööyle duruyo tünekte sabahtan akşama kadar. Hareket yok. Bi arkadaş baykuş ismi takmış jumbolara. Haksız da değil hani.. :)

O dedikleriniz genelde yağlanmış olanlar. Bendekilerin maşallahı var çok hareketliler tabi zevk meselesi ama bi başlarsanız bırakmazsınız:-)

abi iki konunu da baştan sona okudum.süper bi hobihane yapmışsın kendine.bende de yeni yeni muhabbet kuşu merağı başladı.bir tane aldım.açtığım konuya sende yorum yapmıştın.5-6 aylık erkek dediniz. kafesi iki yemlikli bi kafes ölçüsüne akşam bakıcam.kuzenimde bir tane dişi var 1 senedir felan onlarla.kuşu görmedim.görüp resmini çekince size danışacam.bende yavru almak istiyorum.ilerde senin gibi bir hobihane yapmak hevesi doğdu içime.hevesi çabuk kaçan bir insanım belkide vazgeçecem sonradan ama şuan işyerimde sabahtan akşama kadar muhabbet kuşu konularında gezip duruyorum.gerçekten çok başarılısınız abi.tebrik ederim tekrar.hayırlı üretimler olsun.

Levent ACAR muhabbet konusunda hep sizi örnek aldım ve almaya devam ediyorum

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:43 -->-> Daha önceki mesaj 16:42 --

yeter artık abi 33 sayfa olmuş :)

Levent ACAR muhabbet konusunda hep sizi örnek aldım ve almaya devam ediyorum

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:43 -->-> Daha önceki mesaj 16:42 --

yeter artık abi 33 sayfa olmuş :)

Telefonum açık kardeşim, merak ettiğin şeyleri danışabilirsin. :)

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:35 -->-> Daha önceki mesaj 16:46 --

Anne-Baba
75145951154694995940.jpg

01248900275815618358.jpg

Anne-Baba
29275364015576494028.jpg

93263765768439093128.jpg

Anne-Baba
66696122838936255981.jpg

19181853357114636765.jpg

Bu da balkona uçan günün bereketi.. Anası besliyordur umarım yoksa bu hayvan mama filan yemez elden.
41667295952637207864.jpg

abi yakında orayı kanatlı hayvan bahçesine çevireceksin.. herhalde bi güvercinle bi papağan kaldı görmediğim :)

abi yakında orayı kanatlı hayvan bahçesine çevireceksin.. herhalde bi güvercinle bi papağan kaldı görmediğim :)

Bu yavru serçe balkonda duruyor Şevkicim.
Annesini ağzında mamayla yandaki ağaçta gördüm. Ötüşüyorlardı karşılıklı.
İnşallah besliyordur. yoksa bişi yemez bu yaramaz kuş..

abi bizim kamelyayı sarıp sarmalayan sarmaşıkların içinde tahminime göre 2-3 yuva ve bir kaç tane de yavru var.. onları korumak adına çatıya hiçbir kanatlı ve kanatsız hayvanı yaklaştırmıyorum...

Maşallah...

Masallah Kanaryalar da çok çirkin hahahaha.

Geri