S
sampiyon
Guest
çok güzel maşallah hayırlı olsun
Şevkicim, o öndeki yavru senin aldığının küçük kardeşi. Anasıyla yumurtaya yatan..maşallah abi yeniler düşüyor desene yeme
Yavruların fotoğraflarına gelene kadar heycanla okudum sayfaları. Maşallah çok tatlı mubişler vve hayatımda ilk defa bu kadar temiz bir Hobihane&Üretibmhane gördüm tebrikler
Rainbow var mı hiç
Teşekkür ederim.. Hemen her gün temizlik yapılıyor bu ufak mekanda.
Rainbow kanı taşıyan bir damızlığım var ancak şu an eşte değil. Kısmet olursa bir çift edinmeyi düşünüyorum.
levent abi mrb allah utandırmasın herşey süper maşallah abi bir sorum olacak salma ölçüleri öğrenme ihtimalim varmı
Belgen hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın..
120*70 ön teli sipariş verdim ve suan üzüldüm 120 yeterli olurmu diye simdilik 1 çift jumbo bır çıft yerli var ama toplamda 6 çifti bu salmaya atmak istıyorum yuvalık falanda yapıcam plastik follukların ölçülerini bilmiyorum ama asagı yukarı 25 30 cm olsa derınlıkleri salma 145 150 cm civarı oluyo yuvalarla.150 cmi dusundum ama yuvalıklarla çok buyuk olacagını yanı 180 cme falan cıkıyo sonrada 120 ye karar verdim.sence yeterli olurmu abi 120*70*40 6 çift kuşa150x65x56 Çok güzel salma, tavsiye ederim.
Kafesçi Osman'dan aldım.
120*70 ön teli sipariş verdim ve suan üzüldüm 120 yeterli olurmu diye simdilik 1 çift jumbo bır çıft yerli var ama toplamda 6 çifti bu salmaya atmak istıyorum yuvalık falanda yapıcam plastik follukların ölçülerini bilmiyorum ama asagı yukarı 25 30 cm olsa derınlıkleri salma 145 150 cm civarı oluyo yuvalarla.150 cmi dusundum ama yuvalıklarla çok buyuk olacagını yanı 180 cme falan cıkıyo sonrada 120 ye karar verdim.sence yeterli olurmu abi 120*70*40 6 çift kuşa
aynen abi yavrular araya dussun ıstemem yada pislıkler vakıt ayırdıgın ve degerli yorumların için cok tesekkürler abio ölçü 6 çift kuşa yeterli olur tabi neden olmasın.
Sana tavsiyem plastik folluğu aldıktan sonra yuvalığı yap. Sıfıra sıfır girsin içine, kenarlarda boşluk kalmayacak şekilde tasarlarsın.
Hayırlı üretimler olsun.