Hobihanem (Levent ACAR)

Lutino (yumurtaları bu gün yarın çıkması gerek..)
40890295913592040354.jpg

Mor (ilk yavrular..)
58164846965160533143.jpg

Beyaz (bunlar da eşşek sıpası kadar oldular..)
86662603093432952286.jpg

Bunlar da bahçeye ektiğim darı fideleri..
86977194470422903285.jpg

41093321102662850343.jpg

kuşlara MaşaALLAH abi

darılara gelirsek kuşlarına yedirmek için darılarını tellerle kuşlardan koruyorsun kuşlara yedirmek için kuştan korumak :)

Bana da bir arkadaş vermişti tohumları, o da bir arkadaşından almış.
Darının kendisi de zaten tohum, çıkar mı verimli olur mu bilemiyorum, denemek lazım.

sen bi dene bakalım olmadı bende öyle yaparım :)

41 Kere Maşallah abi hiç üşenmedim 23 sayfayı tek tek okudum videoları izledim mama tarifini not aldım :) Çok güzel yavrular da almışın tekrar maşallah uzun ömürleri onlarında güzel yavruları olur inşallah. Bir gün gelirsem İstanbula ziyaret etmek isterim :)

41 Kere Maşallah abi hiç üşenmedim 23 sayfayı tek tek okudum videoları izledim mama tarifini not aldım :) Çok güzel yavrular da almışın tekrar maşallah uzun ömürleri onlarında güzel yavruları olur inşallah. Bir gün gelirsem İstanbula ziyaret etmek isterim :)

Beklerim kardeşim. :)

resim kafesleri ne oldu Levent ACAR

Hafta sonu alacaz kısmet olursa kardeşim.
Bu arada arkadaşına sor bakalım ışık yansıtmayan pleksi var mı? Olmadı cam yapacaz ön tarafı.. Arka bölüm de oynar olacak. İstediğin renk varsa ölçü verecem arka fon için kestirtirsin.

Hafta sonu alacaz kısmet olursa kardeşim.
Bu arada arkadaşına sor bakalım ışık yansıtmayan pleksi var mı? Olmadı cam yapacaz ön tarafı.. Arka bölüm de oynar olacak. İstediğin renk varsa ölçü verecem arka fon için kestirtirsin.

cam kırılır ya ben sakar admanın tekıyım pleksi en güzeli buluruz karakoyden kesın

Her şey çok güzel olacak :)

Hani senin adamın vardı pleksici?
Ben cam koyacam, çerçervelerde kullanılan yansıma yapmayan camlar var. Pleksi yansıma yapar. Yapmayanı var mı adamına bi sor istersen.

ya var bır arkadaş onda bulamassak dıye dedım karaköye bakarız

Geri