Hobihanem (Levent ACAR)

Lutino
12862524908003574730.jpg

Mor
93964709601091768706.jpg

Beyaz
63554960590366393229.jpg

12073810980700542218.jpg

Maşallah levent hocam talaşı yavrular çıktıktan sonra mı koyuyorsun yumurtalı halinde talaş yokta.

Eli kulagındadır oda çıkar inşallah.

Benim pek ümidim yok, 2 gün geçti süresi. Yumurtayı dinledim, ettim.. Ses yok malesef.

Bu arada değişik bir varsayımda bulunmak istiyorum:
Yavrulardan 4ü çıkana kadar folluk içindeki pislikleri çoğaldı ve oldukça kuruydular. Yuvalık içindeki nemi emip yumurtanın kurumasına yol açmışlar mıdır diye düşünüyorum.

Aynen abi nazar degdi fotograf koyma bence abi

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abiler 21 sayfayi bastan sona okudum kafama biseyler takildi. Benim ciftim yeni yumurtladi daha ilk yumurtasi hemen yatmaya basladi. Yuvaya talas koydum ama hepsini atti.simdi yuvada yumurtayi cevirirken takir tukur sesler geliyor kircak diye korkuyorum. Ne yapmaliyim toz talaslardan alip yada yemlerinin tozlarindan yuvasina doksem sorun olurmu acaba.hadi yumurta neyse de nasip olur yavru cikarda sert zemin ustunde zarar gormezmi goruslerinizi bekliyorum tecrubeli abilerim :)

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim erkek giriyor yuvadan cikarip ciftlesiyor becerse sorun degilde zorlaniyorda genç :))

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=6387]Levent ACAR[/MENTION] abi şu üretimhanenin genel görünümü hk. 1 dakikalık bi görsel video hazırlarmısın :) merak ettim. Tanıtım gibi bişey olursa çok memnun olurum :)

Bekliyorum abi video hazirlayinca unutmazsan beni etiketle :) hayirli üretimler. Allah utandirmasin :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hobihaneniz süper hocam hayırlı olsun , başarılarınızın devamını dilerim.

Geri