Şehir dışından gelenler kuşlarla 1 gece geçirme şansı yakalıyor.
Çekyat atayım ben bi tane oraya..
Çekyat atayım ben bi tane oraya..
2 tane 150cm. salma kafes aldım Osman ustadan toplam 500.-TL
1 tane 10lu box aldım Bst kafesten 700.-TL
Darısı başına..
elimdekiler bir yavrulasa daha gözüm görmez o paraları, gider siparişini veririim.. senin ve murat beyin fikirlerine cok ihtiyacım var.. salma kafesimin iskeleti tamamlandı bugün.. tel gerilecek.. ısıklandırma ve yuvalık tünek ayarlaması kaldı.. ama halen emin degilim dogru mu yaptıgımdan..
El emeği göz nuru iyidir. Bu yaptığını kullan. İlerde tekrar yaparsan, bunda edindiğin tecrübe çok yararlı olacaktır.
Kuşlar çalınık değil, hediyelik, bazen de satılık..
Napıcaksın o kadar kuşu? Turşu mu?e şimdi hediye bi olur iki olur ama cennetine düşünce 3 demeden beş demeden çalasım gelir benim
benimkisi acemi işi, begeni almayabilir pek.. hayatımda ilk defa üretim yapma kararı aldım.. ilk defa kümes gibi bişey yaptım
benimkisi acemi işi, begeni almayabilir pek.. hayatımda ilk defa üretim yapma kararı aldım.. ilk defa kümes gibi bişey yaptım
Selamlar..
Bu gün kafesçi Osmana gittim. Kendisi yoktu ama oradaki yardımcısına kendimi tanıttım. Fuarda oranın buranın fotoğrafını çekince, herkesler farketmiş zaten.
Neyse efendim. Fuarda gördüğüm 150cm. salmanın giyotin telli modelinden 2 tane sipariş verdim. 7-10 gün sonra alacam kısmet olursa. Kuşlarda ondan sonra gelecek işte.
Bu arada salmaların altına koymak için 80cm. yükseklikte 150x75en ve derinlikte MDFlam dolap yapılıyor. PVC dolap altta dayanıklı olmayacak gibi geldi. Dolabada yemler vb. alet edavat konulacak.
Geçen hafta da Bst kafese 10lu box sipariş verdim. Sanırım onu da haftaya alıcam. Şunun akıllı olmayanı ve 10lusunu sipariş ettim.
Boxkafesi ben kuracam, salma hazır gelecek. Işıklandırmalarını yapacam ve kuşlar gelecek kısmet olursa..