mehmetdurdabak
Meraklı Üye
Sabırsızlıkla resimlerini bekliyoruz
Eni 60cm. olan kafese çift kuş rahat rahat sığar.
Ben Osman ustadan salma kafeslerimi aldım 150x56x60cm. ebatlarında.
Üretim kafeslerimi BSTden aldım. 10lu box kafes, akıllı olmayanından. UK50 modelinin 10lusunu düşün.
Sadece bir çift besleyeceksen PVC kafes almana gerek yok, fiyatı uygun çifthaneler var. Bak bu çok güzel ==> 80 LİK ÇİFTEHANE nikel kaplama
tekrar selam .
benim sadece 2 tane muhabbet kuşum var ve duyduğum kadarıyla muhabbet kuş kafes telleri enine olması gerekir . Dikine olduğu zaman kanarya için uygun kafes olduğunu söylemişlerdi.
bu bilgiye göre bu nikel kafes dikine muhabbet kuşu için uygun değil doğrumudur?=
tekrar selam .
benim sadece 2 tane muhabbet kuşum var ve duyduğum kadarıyla muhabbet kuş kafes telleri enine olması gerekir . Dikine olduğu zaman kanarya için uygun kafes olduğunu söylemişlerdi.
bu bilgiye göre bu nikel kafes dikine muhabbet kuşu için uygun değil doğrumudur?=
Bunlar yarın öbürgün biter de..
10lu boxı nasıl kuracam kurarken kablolamayı nasıl yapacam o beni zorlayacak gibi
Teşekkür ederim. Hele şu salmalar bitsin, hafta sonu kuşları getireyim de.. Yavaş yavaş kurarım ben box kafesi, ama gelmek istersen her zaman beklerim. Hafta içi akşamları hobihanemde olacağım.
teşekürler bılgilendırme için
levent bey bütün bu işlemler size ne kadara mal oldu.. kafes sisteminden bahsediyorum sadece..
heveslenipte bir gün benzerini yapmak istiyorum diyenlere bir nebze ışık olmuş olur..