Evde hobiye veda,Dükkana geçiyorum

Rica ederim cihan bey ne demek kanarya ciftimi aldığım üretici kendisi insallah aradıgınız ölçüde bulursunuz

Hımm Yusuf bey'in önerdiği kişi mi?saolun görüştüm ön tel varmış,pazartesi bir görüşeceğiz.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:01 -->-> Daha önceki mesaj 21:00 --

Maşallah çok güzel görünüyor insanın kuş olası geliyor :)) bol sağlıklı üretimler olsun :)

Tşk ederim Berk daha iyileri senin olsun:)

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:27 -->-> Daha önceki mesaj 21:01 --

http://i.hizliresim.com/nAqLRR.jpg
http://i.hizliresim.com/zmNAVg.jpg
Arkadaşlar bu rafı ön tel sistem ile değerlendirmeye karar verdim,rafın eni 60 cm civarı,45 indirip içine yuvalıklı dolap yaptıracağım sizce nasıl olur?
Birde telden duvara tutucu Lazım

Hımm Yusuf bey'in önerdiği kişi mi?saolun görüştüm ön tel varmış,pazartesi bir görüşeceğiz.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:01 -->-> Daha önceki mesaj 21:00 --

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:27 -->-> Daha önceki mesaj 21:01 --

Arkadaşlar bu rafı ön tel sistem ile değerlendirmeye karar verdim,rafın eni 60 cm civarı,45 indirip içine yuvalıklı dolap yaptıracağım sizce nasıl olur?
Cihan masallah hayirli olsun. Eski haline gore cok iyi olmus. Allah utandirmasin.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:32 -->-> Daha önceki mesaj 02:31 --

Cihan masallah. Eski haline gore cok iyi olmus. Allah utandirmasin insallah.

Cihan masallah hayirli olsun. Eski haline gore cok iyi olmus. Allah utandirmasin.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:32 -->-> Daha önceki mesaj 02:31 --

Cihan masallah. Eski haline gore cok iyi olmus. Allah utandirmasin insallah.

Tşk ederim Gökhan kardeşim saolasın

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:43 -->-> Daha önceki mesaj 16:04 --

Selamun aleykum arkadaşlar uzun Uğraş sonucu hobihane tamamlandıktan sonra çok şükür,kafes sisteminde kararsız kaldım,ve raflı bir dolap yaptırdım fakat evdeki hesap marangoza uymadı:) kafesi dolabın içine koyarım dedim olmadı,sonradan profosyonel kafes imalatcılarının sitesinde bir kaç model Hoşuma gitti,zaten sitede genelde PVC kullanan arkadaşlar var,beninki suntalam olanından evet şimdi raflı dolabın revizyon halini paylaşacağım.

Bu ilk yaptırdığım raflı dolap:)
BZ34mj.jpg

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:47 -->-> Daha önceki mesaj 00:43 --

Bu raflı dolabın revizyon hali:)
mGm58V.jpg

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:49 -->-> Daha önceki mesaj 00:47 --

LpmE2G.jpg

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:49 -->-> Daha önceki mesaj 00:49 --

1YqrYA.jpg

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:51 -->-> Daha önceki mesaj 00:49 --

Bu da yuvalığımız çiftlerimizin:)
rgnRQ7.jpg

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:54 -->-> Daha önceki mesaj 00:51 --

Yalnız şöyle bir sorun var,ön teller seba'dan aldım,akıllı yemlik bölümü ortada olsun dememe rağmen yine sağ alt bölümde geldi,dezavantaj akıllı yemlik kabuk haznesi tavaya teması olur mu?daha önemlisi akıllı yemlik bölmünün kızağını kaldırınca yani akıllı yemlik takılı olunca yuva önünde duran tahta tünek yuva girişinde durmuyor acaba akıllı yemlik kızağını iptal mi?etsem fikirlerinizi rica ediyorum.

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş Usta sorularını ben cevaplandıramayacağım çalışmadığım yerden sordun :) bir de yuvalar çok alçak değilmi kuşlar rahat çıkıp girer mi oraya

Çok güzel olmuş Usta sorularını ben cevaplandıramayacağım çalışmadığım yerden sordun :) bir de yuvalar çok alçak değilmi kuşlar rahat çıkıp girer mi oraya

Yusuf ustam saolasın,sanki bana da öyle geldi,yuvalar biraz Alçak olmuş:(

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:35 -->-> Daha önceki mesaj 01:29 --

7o5P4N.jpg

Bu resimde daha net yuvaya girişi için tünek uzak kalıyor,akıllı yemlik kızağını iptal mi?etsem akıllı yemliği takıp Ahşap Tüneği hemen üstüne mi?taksam

Usta bu tüneklerin tellere girmeyenleri var tek tip uzun ince acaba onlardan alıp ölçüye göre kesip o yuvalık deliğinin altındaki deliğe uzun onlardan mı takıp sıkıştırsan diğer tarafı da iyice yuvanın içine girecek şekilde dengede durablir mi acaba sıkışsa?

Usta bu tüneklerin tellere girmeyenleri var tek tip uzun ince acaba onlardan alıp ölçüye göre kesip o yuvalık deliğinin altındaki deliğe uzun onlardan mı takıp sıkıştırsan diğer tarafı da iyice yuvanın içine girecek şekilde dengede durablir mi acaba sıkışsa?

Doğru diyorsun usta tek tip olanı diyorsun bir bakayım ama Dediğin gibi yuva kafama takıldı,Alçak olmuş ya altına bir şey koyup folluğu yükseltmek Lazım veya Bölme mi?uygun olur

bence altına bir şey koyup yükseltebilirsiniz ne bilim bi tahta olabilir tam ölçülerde ama iyice ilaçlanmış

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:55 -->-> Daha önceki mesaj 01:53 --

Ama çok çok güzel olmuş maşaallah helal olsun sana inşaallah her şey süper olacak

bence altına bir şey koyup yükseltebilirsiniz ne bilim bi tahta olabilir tam ölçülerde ama iyice ilaçlanmış

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:55 -->-> Daha önceki mesaj 01:53 --

Ama çok çok güzel olmuş maşaallah helal olsun sana inşaallah her şey süper olacak

Saolasın Yusuf ustam Gönül desteğin yeter,Haklısın usta ben marangoz ustasına yarın durumu anlatım folluğu biraz yukarı alalım bence de böyle olmaz raf gibi bir şey daha iyi olur.

Yuvaya giren kuş içerde kalır sanki rahat çıkamaz gibime geliyor

Maşallah.Cihan usta çok güzel olmuş dolap.Güle güle kullan nice yavrular alırsın İnşallah.YKA ustanın dediği gibi folluğun altına içine bir takoz koyman o sorunu çözecektir. Başka bir fikir olarak bende tünekleri paralel olarak koyabilirsin derim. Bu şekilde akıllı yemlikle ilgili tünek sorunu da ortadan kalkar.Aşağıdaki aparattan temin edersen çok kolay hal olur bence.Bu aparat dolap içine konulan askı aparatı diye geçiyor.

Yuvaya giren kuş içerde kalır sanki rahat çıkamaz gibime geliyor

Ustam Haklısın esas sorunu tespit ettin şimdi marangoz ile görüştüm,folluğu giriş yerine sınırlamamız Lazım dedim,araya bir Bölme atarız dedi.yükseltme için

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:26 -->-> Daha önceki mesaj 09:23 --

Giyotin kapının altındaki pay akıllı yemlik için yeterli gelir diye tahmin ediyorum.

Inş Levent bey Dediğiniz gibidir. giyotin kapı bölümü kafama takılmıştı hem yuva girişi tünek için hem de akıllı yemlik kabuk haznesi için bakalım

Bence de yuvalık çok aşağıda olmuş. Her şey iyi güzel de yavrular oradan hiç yeme düşemez Cihan :D

Maşallah.Cihan usta çok güzel olmuş dolap.Güle güle kullan nice yavrular alırsın İnşallah.YKA ustanın dediği gibi folluğun altına içine bir takoz koyman o sorunu çözecektir. Başka bir fikir olarak bende tünekleri paralel olarak koyabilirsin derim. Bu şekilde akıllı yemlikle ilgili tünek sorunu da ortadan kalkar.Aşağıdaki aparattan temin edersen çok kolay hal olur bence.Bu aparat dolap içine konulan askı aparatı diye geçiyor.

Çok tşk ederim Uğur bey hep iyi temenniler de bulundunuz konunun basından sonuna güzel fikirler verdiniz,Dediğiniz Yöntem bence de sorunu çözecek,bunu delerek içeriye sabitlemek gerekiyor sanırım bir de bunların plastik olanı var.o nasıl olur yapıştırma olur mu?

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:12 -->-> Daha önceki mesaj 09:29 --

@Yusuf Kürşat AKKUŞ ustam bir nebze'de olsa durumu kurtardık mı?:)
Gva962.jpg

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:13 -->-> Daha önceki mesaj 17:12 --

N5mD6X.jpg

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:15 -->-> Daha önceki mesaj 17:13 --

Bence de yuvalık çok aşağıda olmuş. Her şey iyi güzel de yavrular oradan hiç yeme düşemez Cihan :D

Yar Gökhan kardeşim gözümüzü korkutma şimdi yeme inemez falan:) bak yeni resim ekledim,araya ek yaptırdım,bir nebze de olsa kurtarır herhalde:)

Son düzenleme:
Bak şimdi çok çok güzel olmuş usta güle güle kullan inşaallah bereketli üretimler

[MENTION=12662]Cihan UYĞUR[/MENTION] Valla şimdi çok güzel olmuş. Eline, emeğine sağlık. Şimdi yeme de inerler, çıkarlar da :)

Geri