harun cengizhan
Meraklı Üye
hayırlı olsun bitiğindede resimlerini görmek isteriz ...
Çok tşk ederim Uğur bey hep iyi temenniler de bulundunuz konunun basından sonuna güzel fikirler verdiniz,Dediğiniz Yöntem bence de sorunu çözecek,bunu delerek içeriye sabitlemek gerekiyor sanırım bir de bunların plastik olanı var.o nasıl olur yapıştırma olur mu?
Merhaba sevgili arkadaşlar,evde beslediğim hobi muhabbet kuşu merakı biraz ileri safhaya taşınca mağlum ev halkı ile sorunlar olmasa oluyor,ne kadar da olsa bizim merakımız heyecanımız bazen bu durumdan etkilenebiliyor,şimdi resimdeki yer bir Dükkan buraya kuşlarımı taşımayı düşünüyorum,tabi Öncesinde bir temizlik yapılacak,ilkbahar ayındayız sanırım 50 m2 kare bir yer arkasında bir Bölme oda var yalnız orada su gider boruları olduğu için Kuşlarım için o bölümü kullanmayacağım,daha Öncesinde fare,böcek olayına Şahit Olduğum için güvenemem.
Kafamdaki sorular
1.Kapı girişindeki bölüm Demir burayı PVC olarak mı?değiştirsem kışınsoğuk olur mu?
2.Ayrıyeten Isıtma işlemi forumda profesyonel üretim yapan ustalar var,kimileri ısıtıcı kullanıyor,kimisi kullanmıyor
3.Pvc tipi box kafes mi?alsam yoksa katlı kafes mi?Tabi ilerisini düşünerek karar vermek istiyorum.
Bu konuda fikirlerinizi rica ediyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.
Herkese kuşlarıyla mutlu,sağlıklı,keyifli ve huzurlu üretimler dilerim.iç bölüm
ana giriş
arkaya geçiş
arkanın iç bölümü
Yapıştırma da olur ama sağlam bir yapıştırıcı kullanmak lazım.Nalburlarda satılan spreyli bir yapıştırıcı var çok kuvvetli bir yapıştırıcıdır işinizi görür.Ama yukarıda resimlerini paylaştığım gibi vidalı olanlarla da işinizi görebilirsiniz.
Bence katlı olsun ama ileride aynı kafesin devamı olacak şekilde olmalı yani aynı kafesten elde edebileceğiniz şekilde olmalı güzel görünür. Hayırlı olsun bu arada Allah kolaylık versin
hayırlı olsun bitiğindede resimlerini görmek isteriz ...
Resimleri bekliyoruz.Uğur bey gösterdiğiniz askı flansh aparatının plastikiğini aldım,yapıştırma yapacaktım,geri vidalayıp paralel tünek attım,gayet iyi oldu,tavsiyeleriniz hep işe yaradı tekrar tşk ediyorum,kuşlarımı yeni kafeslerine aldım,1 kata çift kuşumu attım,diğer katlara erkekleri aldım,3,4 gün sonra dişileri atacağım,en alt kat şu an boş oraya da raınbow erkeği koyacağım,kısmet olursa istanbuldan Dişi gelecek inş yarın alt kata atacağım
Resimleri bekliyoruz.
Maşallah.Çok güzel olmuş.Allah emeklerini boşa çıkarmasın,herşey gönlünce olsun,emeklerinin karşılığını bol bol yavru olarak alırsın İnşallah Cihan UYĞUR.
Çok tşk ederim Uğur bey daha iyi ortamlar ve yavrular sizinle olsun,siz bazı konularda çok mantıklı fikirler sundunuz,hepsini kullandım,mantolama olsun,kafes içinde vs aparat ne bilim yuva içi tekrar saolun
Eğer faydalı olabildiysek ne mutlu.Keşke elimden daha fazlası gelse. Tekrar hayırlı olsun.
Maşaallah Usta her şey çok çok güzel olmuş sağlıklı günlerde hobini uygula inşaallah bu ara da yavruyu rainbowun yanına koymuşsun
cihan bey yeni gördüm son halini emeğinize sağlık çok güzel olmuş hayırlı üretimler olsun
çok güzel olmuş masallah
İnsallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Sabırsızlıkla bekliyoruz inşaallah her şey çok güzel olacak