İsimlere de sevindim, umarım yeni isimlerini anlarlarİçim rahatladı şuanda Bende sevindim bilmenize Attığınız örnek videodan yola çıkarak da isim buldum Mubişlerim Bulut Poyraz'dı. Bunlar da Rüzgar'la Yağmur oldu Yuvalıkta yatıp kalkıyorlar Diğeriyle yanından bile geçmiyorlardı. Bir de şöyle birşey duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama. Sanırım yaş olarak birbirine yakın olunca eşleşmeleri daha çabuk oluyormuş. Fark varsa da biraz zaman alıyormuş.Bunlar kardeşti ve yaşları doğal olarak aynı biraz da bu mantığa kafam yatmadı değil Sizce doğruluk payı var mıdır?
İspinozlar üremeye çok çok açık canlılardır, yanlarına yine çok çok yaşlı bir eş atmadığımız sürece sorunsuz ürerler. Aradaki yaş farkına pek takılmıyorum, ikisi de üretime açık bir yapıda olsunlar, anlaşsınlar ve ortama da alışsınlar muhakkak yumurtalar gelir. İspinoz üretimi çok basittir, sürekli yumurtlarlar ama sürekli Kafesten yuvalığı çıkartsanız bile, gider mama kabının yahut yemliğin yahut olmadı kafese yumurtlar üstüne de yatar