ömerve
Emektar Üye
hehe masallah cok guzeller hepsıde Allah nazardan saklasın valla hepsının yavrularını gormek nasıp olur ınsallah![]()

hehe masallah cok guzeller hepsıde Allah nazardan saklasın valla hepsının yavrularını gormek nasıp olur ınsallah![]()
aminAmin inşallah
![]()
kardesım 2. yavruda geldı ben cıkardım yıne sabah yavru kırıp bırakmıs ıyıce yorulmasın dedım fakat yavru cok cok fazla ufak yanı normalınden fazla ufak mınyon cıkdı resmını bugun ceker atarım aksam demek ıstedıgımı anlarsın ınsallah sıkıntı olmaz kucuk oldugu ıcın annesı beslıor kursagı dolu haraketıde yerınde ama boyut benı korkuttu ınsallah saglıklı sekılde buyur darısı tum ısteyenlerın basına ınsallahAmin inşallah
![]()
Maşallah. İnşallah sağlıkla büyürler.kardesım 2. yavruda geldı ben cıkardım yıne sabah yavru kırıp bırakmıs ıyıce yorulmasın dedım fakat yavru cok cok fazla ufak yanı normalınden fazla ufak mınyon cıkdı resmını bugun ceker atarım aksam demek ıstedıgımı anlarsın ınsallah sıkıntı olmaz kucuk oldugu ıcın annesı beslıor kursagı dolu haraketıde yerınde ama boyut benı korkuttu ınsallah saglıklı sekılde buyur darısı tum ısteyenlerın basına ınsallah![]()
amin ınsallah atıcam aksam ılk cıkan yavrunun resmı var onu atıyım aksamada 2 sınınde guncel halını atarım bu resımde yavru daha kucuk suan baya buyudu gozlerıde acıldıMaşallah. İnşallah sağlıkla büyürler.Bekliyorum resimleri
![]()
Konuyu buldumispinozlar da erkek değişimi yaptım. Çünkü diğeriyle hiç bir gelişme göstermediler. İlk başta üçünü bir araya koyduk. Bu ikisi anlaştılar ve diğer erkeği dışladılar.Biz de diğer erkeği ayırdık.Şuan da dişinin kardeşi olan erkeği dişinin yanına attık. Yani bunlar. Ve direk yuvaya girip çıkmaya başladılar. Diğeriyle hiç bir şekilde yuvada takılmıyorlardı.Ve sanırım şuanda yuva örmeye bile başladılar. Ve yuvadan çıkmıyorlar neredeyse 1- saat olmasına rağmen çok iyiler.Cinsiyetleri dişi erkek değil mi yanlış yapmıyoruz. Ki olmasa yuva örmezlerdi sanırım.Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim![]()
Etikete gerek kalmadı, ben hemen buldum ömerve diye aratarakBende tam resim atmaya çalışıyordumEtiket için
İkisi de dişi diyeceğim şimdi olmayacakAnca bu kadar yakalamıştım. Annem ipleri bir ara direk içine atmış yuvalığın.Çıkar dediler çıkardım bende kafese bıraktım.Bugün bir baktım kafeste kalmamış hepsi geri yuvalığa gitmişBiraz daha ekledim ip. Sonra hiç bakmadım rahatsız etmim diye. Bi kaç gün sonra tekrar bakıcam. Hem temizlik hem yem için.Bittiyse eklicem.
Ben hangisine dişi dedi isem, ilk konunuzda(söyleye söyleye ispinozlarım geldi); o dişidir merak etmeyin. Buradaki resimleri anlayamıyorumdenerim tekrar. Ama şimdi şöyle düşünebilir miyim?Yuvaya ip taşındığına göre içeride bir erkek vardırAynen çok hareketliler ben muhabbetlerime derdim fırlama bunlar diye bunlar ondan beterler
![]()
Aynen, beyaz erkek. Evet, çook önce konuşmuştukhttp://www.muhabbetkusu.com.tr/attachments/img-20171211-wa0000-jpg.17331/
bu resimdeki beyaz kuşa erkek demiştiniz. Bu kuş şuan dişinin yanındaki. Aynen uzun ötüyor. Bir de hatırlarsanız demiştim. Bunun eşi ölünce erkek gibi ötmeye başladı falan diyeDemek ki eş varken de bu ötüyormuş biz diğerini erkek sanıyormuşuzdemek ki
![]()
Konuyu hatırladım, aynen dediğim gibi. Zaten özelden de konuştuk, tekrar diyeyim ama: Sonucu bildiğime bayağı sevindimDişiden eminiz zaten dediğiniz gibiSon attığım link nasıl ?Net mi?
İçim rahatladı şuandaKonuyu hatırladım, aynen dediğim gibi. Zaten özelden de konuştuk, tekrar diyeyim ama: Sonucu bildiğime bayağı sevindim))))