Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Tüm kümese bir kür uygulayın derim. Ama çoğu konuda yaptığım yorumlardaki dezenfekte olayına harfiyen uyun.
Tabiki sirke dediniz ama virkon S ile yapcam o dezenfekte olayını hatta peki iyilestiklerini nasıl anlarım ve sizce ürün orjinal mi?Tüm kümese bir kür uygulayın derim. Ama çoğu konuda yaptığım yorumlardaki dezenfekte olayına harfiyen uyun.
Yarısını satarsanız alabilirimHocam siz iki mercimek dediniz ama tüm kümesemi yoksa sadece o çifttemi demediniz vede tüm yavruları ilaç gelmeden kaybettim ishal durumu yok şuan iyilestiklerini nasıl anlıycam
Ankaradaysaniz banada çok iyi olurYarısını satarsanız alabilirim
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kargo ile yollarsınız sıkıntı değilAnkaradaysaniz banada çok iyi olur
Hocam öyle nası olcak hani siz gormedenKargo ile yollarsınız sıkıntı değil
Güven denen bir şey var ben husaysem aldı öğrenci arkadaşımıza karşılıksız prebiyotik yolladim ona sorabilirsiniz hem siz ürünün orjinalliginden eminseniz 20 30 liranın bir önemi yok ben peşin yollarım siz ürünü öyle yollarsinizHocam öyle nası olcak hani siz gormeden
Hocam ben parasında değilim ki ürün orjinal mi bilmiyorumGüven denen bir şey var ben husaysem aldı öğrenci arkadaşımıza karşılıksız prebiyotik yolladim ona sorabilirsiniz hem siz ürünün orjinalliginden eminseniz 20 30 liranın bir önemi yok ben peşin yollarım siz ürünü öyle yollarsiniz
@MeHeDe orjinal kullanmış biliyor barkod bandrol suda çözülme felan barkodunu sitesinden kontrol edinHocam ben parasında değilim ki ürün orjinal mi bilmiyorum
ürün orijinal sağ altta zaten bandrol de var kendi sitesinde aynı ürünü bulabilirsiniz. Paylaşmak sünnettir güven ise müslüman olmanın adıdır.@MeHeDe orjinal kullanmış biliyor barkod bandrol suda çözülme felan barkodunu sitesinden kontrol edin
Biz konuştuk kendisi ile ben hassas terazi bulursam göndericem kendisineürün orijinal sağ altta zaten bandrol de var kendi sitesinde aynı ürünü bulabilirsiniz. Paylaşmak sünnettir güven ise müslüman olmanın adıdır.
@Omer Sayar @Mustafacakmak
Tamamdır [emoji106]Biz konuştuk kendisi ile ben hassas terazi bulursam göndericem kendisine