MevlanadaNeresi acaba
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MevlanadaNeresi acaba
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok yakınız ben de etilerdeyimMevlanada
Ben iki veterinere sordum gene bulamadimMerhabalar bende Antalya'dayım. Selçuk hocamın tavsiyesi üzerine cocci gell alacağım.Kepez de oturuyorum. Temin ettiğiniz zaman nereden temin ettiğiniz konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Hatta isterseniz alıp paylaşabiliriz de.
Ankarada aradım bulamadım bugün başka şehirden geldi elimeAnkarada olsaydınız yardımcı olabilirdim .
Ecza depolarına bakmanızı öneririm
Siz nerden buldunuz@Selçuk YÜKSEL hocam merhaba Bana da aynı ilaçtan önermiştiniz ilaç gelene kadar tüm yavruları kaybettim şimdi ben bunu 2 cifthanem 4 çiftim var hepsinde kullanımı mi yoksa sadece o çifttemi?
Yenibaşkent veterinere sordunuz mu ?Ankarada aradım bulamadım bugün başka şehirden geldi elime
Nereden buldunuz acabaAnkarada aradım bulamadım bugün başka şehirden geldi elime
Yurt dışında akrabalar var ama hayri yokBir kaç telefon görüşmesi yaptım. Açıkçası hiç birisine güvenemedim. Piyasada çok sayıda sahtesi mevcutmuş. 50-80 arası değişiyor fiyatları. Güvenilir satıca bulan paylaşırsa sevinirim.
Ürünün görsel olarak paylaşırmısınız selçuk hocamın dediği kriterlerde uyuyormuÜzerinde parlak etiket var kapağın içinde yırtmali kağıt var ama dediğim gibi ben anlamam ne kadar doğru bilemem içime sindi aldım ama belki çok iyi bir sahtede olabilir