Umarım kuşumuz düzelir.
karşıyaka'da mavişehir vet. kliniği, bornova'da özvet muhabbet kuşlarına bakıyorlar. imkanınız varsa götürün derim. tümörlerden , diyabetten dolayı bile dışkı bozulabiliyor. başka bir rahatsızlığı da olabilir. ciddi bişey varsa erken teşhis çok önemli. geçmiş olsun.
Probiyotik olarak profesyonel bir ürün öneririm. Diazyme 256 olabilir , probizyme olabilir bir çok marka var onlardan biri olabilir.
https://goo.gl/AHsbNj
Yukaridaki ürünü tedarik edeyim o zaman.
Dozajlama konusunda tavsiyeniz nasıl olur?
özvet konusunda telefonda ben de ufak bi problem yaşadım. daha doğrusu problem değil de konuşma şekilleri, sadece 'görmeden bişey diyemem'leri biraz canımı sıkmıştı o yuzden vazgeçmiştim. ama türkiye'de kuşlardan anlayan ve yeterli donanıma sahip olan nadir kliniklerden. mavişehir'de telefonda istediğim bilgiyi aldım, gayet güzel bi konuşma oldu. mesafe olarak daha uygun olduğu için istanbul'a götürdüm. yoksa mavişehir'di tercihim. facebook sayfası da var. ordan da bakabilirsiniz. gerçekten hekimleri çok ilgili ve hangi hayvan gelirse gelsin elinden geleni yapan bir gibi görünüyor. bence göstermeniz en azından telefonla bi arayıp böyle böyle bi durum var, kliniğinizde tahlil vs yapılıyo mu falan diye bi sorun, bilgi alın derim. çok geçmiş olsun.İlginiz ve mesajınız için teşekkürler. Özvet denen mekan ilaç arayışlarımda mükerrer defalar "aaaağğğ,pardooonnn. Az sonra arıycasss" demesine rağmen aramadı, sormadı. Demek ki bana satacak bir şey bulamadılar, ama yine de olumsuz bir dönüş beklerdim. Bu davranış, genel iş ahlakı hakkında fikir veriyor insana. (ya da en azından bana )
Evvelki yıllarda da tavsiye üzerine iki farklı veterinere götürmüştüm kuşumu, ikisi de toplam 30 saniyeyi geçmeyen bir elle muayene yapıp *bir şey yok* dediler ve 50'şer liramı aldılar, akşama kuş parmağımda ayakta duramadı ve titreye titreye yığıldı. Sonra baktım ki dışkısında kurtçuklar halay çekiyor.
Her ne kadar İzmir'de gerek bu konuda, gerekse başka sektörlerde hep işi bilmez firmalara -hatta sözüm ona holdinglere- denk geldiğimden ötürü bir savunma mekanizması geliştirmiş olsam da, sizin hatrınız ve tavsiyeniz için Mavişehir Veteriner'e de gideceğim bir dahaki sefere.
Selamlar,
Febr
probiyotik ve ilaç aynı suya karıştırılıp verilebilir mi @Selçuk YÜKSEL hocamProbiyotikte doz aşım tehlikesi yoktur. Onun için çok da önemli değil. Suya herhangi bir ilaç katılacakken. Yazın 2-3 saat kışın 4-5 saat suluk önünden alınmalı ve susaması sağlanması iyi olur. Verdiğiniz her neyse taze taze içmiş olur. Ayrıca yine suya birşey katılacaksa çeyrek suluk hazırlanmalı ve günde 2 kez taze verilmelidir. Örneğin vitamin veriliyorsa vitaminden tasarruf sağlar.
Verebilirsiniz sorun olmazprobiyotik ve ilaç aynı suya karıştırılıp verilebilir mi @Selçuk YÜKSEL hocam
Ne güzel bir haber ! Çok sevindim sizin adınıza. Erken teşhis çok önemli ve hayvan düzeldi. Bari ne yaptınız nasıl tedavi ettiniz bunları yazın ki diğer forumdaşlar da faydalansın.