Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Etken madde 1/5 ise yarım suluğa 15 damla kadar damlatın. Tedavi 7 gün sürecek.
Etken madde 1/5 ise yarım suluğa 15 damla kadar damlatın. Tedavi 7 gün sürecek.
Eğer zor olmuyor ve kuşu hırpalamıyorsa Günde bir defa bir damla ağzına damlatın. . Serum suda homojenleşiyor mu bilmiyorum. Ayrıca muhabbet kuşları az su tüketiyorlar. dolayısıyla Daha garanti olur. Şurubunun dibe çöktüğünü tecrübe etmiştim.
Bu arada bilinçli bir sahipsiniz tebrik ediyorum sizi.
ee bu işler böyle. Gül diken olayı...
İyiye gidiyor sanki. Yeşil renkte olan dışkılar diğerlerine göre daha eski sanırım. Yeşil ve kirecimsi dışkı mantara işaret. Diğerleri sağlıklı dışkı. Kaç gün oldu tedaviye başlayalı ?
Tekrar dışkı paylaşır mısınız tedavi yarım kalmamalı. Tam kurtulduğundan emin olmamız gerek. Serum işe yaramış artık gerektiğinde serum kullanabilir veya tavsiye edebilirimTekrar merhaba,
Çocuğun keyfi ve neşesi yerinde.
Dün gece itibariyle tedaviyi kestim ve aşağıda fotoğrafını eklediğim kağıdı koydum. Son 12 saatteki dışkılar bu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 15050
Sürecin en başındaki çok koyu yeşil, cıvık kıvamdan kurtulduk ama yine de daha öncekilerden daha farklı bir dışkılama var.
Bunda yeni başladığım yemin (sarı, kızıl, siyah ve beyaz darı, aspur, aspir ve meyveli; emsallerine göre pahalı bir yem) etkisi olabilir mi?
Dili de bir açıldı haspanın, tam "muhabbet" kuşu oldu.
Selamlar
Probiyotik desteği verin. Dezenfekte etmiştiniz kafesi ve tüm ekipmanını değil mi ?