Disi muhabbet kusum hasta

spearszone

Yeni Üye
Merhaba dün akşam dişi kuşum bir anda tüylerini kabarttı ve uyuklamaya başladı yem yiyor arada erkek kuşuma cevap veriyor ama bugün uyuklaması arttı yemliğim oraya geçip uyuyor. Kusma hareketi yapıyor. Akşam fark edince röhnfried entrobac vermeye başladım yardımcı olun lütfen🙏🏻 kafesi yeni temizledim dışkılarını eklemeye çalışıcam (alalı 1.5 ay oldu hala ayrı duruyorlar) fotograflar burada

https://hizliresim.com/t8eoyz0

https://hizliresim.com/4baepxp

Son düzenleme:
Merhaba dün akşam dişi kuşum bir anda tüylerini kabarttı ve uyuklamaya başladı yem yiyor arada erkek kuşuma cevap veriyor ama bugün uyuklaması arttı yemliğim oraya geçip uyuyor. Kusma hareketi yapıyor. Akşam fark edince röhnfried entrobac vermeye başladım yardımcı olun lütfen🙏🏻 kafesi yeni temizledim dışkılarını eklemeye çalışıcam (alalı 1.5 ay oldu hala ayrı duruyorlar)
Güncel dışkıları kafes tabanına peçete sererek paylaşın. Ağzında koku, dışkıda koku ,ağız içerisinde pamukçuk şeklinde lezyonlar varmı? Kusma hareketi mi yapıyor yoksa arada o hareketle birlikte kusuyormu. Video paylaşırsanızda iyi olacaktır

Güncel dışkıları kafes tabanına peçete sererek paylaşın. Ağzında koku, dışkıda koku ,ağız içerisinde pamukçuk şeklinde lezyonlar varmı? Kusma hareketi mi yapıyor yoksa arada o hareketle birlikte kusuyormu. Video paylaşırsanızda iyi olacaktır
Hayir koku yok diskilari paylasacağım. Kusma hareketi yapiyor ama kustuğunu görmedim videoyu nasıl paylaşabilirim

https://streamable.com/k94z8l Orada uyuyor şimdi dun geceden beri yemek yemeyi kesmedi ama

Eczaneden triflucan şurup alıp suyunu içiyorsa 50 ml suya 6 damla ilaçtan ekleyin. Eğer sudan içmez ise sabah 1 damla,akşam 1 damla olmak üzere ağzına ilaçtan damlatın. En az 7 gün devam edin kesintisiz.

Eczaneden triflucan şurup alıp suyunu içiyorsa 50 ml suya 6 damla ilaçtan ekleyin. Eğer sudan içmez ise sabah 1 damla,akşam 1 damla olmak üzere ağzına ilaçtan damlatın. En az 7 gün devam edin kesintisiz.
Hocam suan su içiyormus içerken anlık onerdiğiniz bişey olabilirmi temin edene kadar

Tamamdir hemen aliyorum peki erkek kusumun suyuna da damlatayim mi onda belirti yok ayrilar zaten ama

Selçuk beyden öğrenmiştim bende sirkeyi.
Sirke sindirim yolundaki mantarlara etki ediyor bağırsaktan emilmiyormuş. Ama mantar solunum yoluna sıçramış ise ve garanti olması açısından triflucan almalı. Triflucan etkisi daha geniş.

Selçuk beyden öğrenmiştim bende sirkeyi.
Sirke sindirim yolundaki mantarlara etki ediyor bağırsaktan emilmiyormuş. Ama mantar solunum yoluna sıçramış ise ve garanti olması açısından triflucan almalı. Triflucan etkisi daha geniş.
Hocam zaten sirkeli suyun faydası illaki var tartısılmaz ama tedavi yontemi değil geçiçi yontem yada nadir önlem amaçlı kullanmak en dogrusu. Mesela ilaç temin edilene kadar kullanılabilir.

Geri