Disi muhabbet kusum hasta

Hocam zaten sirkeli suyun faydası illaki var tartısılmaz ama tedavi yontemi değil geçiçi yontem yada nadir önlem amaçlı kullanmak en dogrusu. Mesela ilaç temin edilene kadar kullanılabilir.
Evet ayrıca zaten dediğim gibi etki alanı sınırlı. Akciğerlere sıçramış mantara etki etmiyormuş. O yüzden ilaç gerekli.

Mesela biliyorsunuz birçok üretimci gezdim özellikle antibiyotikli kürlerdense yavrulara genç dönemdeki kuşlara haftalık sirkeli su ile takviye yapıyorlar bu bilgiyi almıstım. Hem önlem hrm tedbir amaçlı. Yani hastalık ilerlemediyse kullanılabilir ama garanti değildir. Ve bu videoda sirkeli su kesinliklkesinlikle gecici çözüm olur

Kuşunuzun durumu kötü maalesef. Ben olsam risk almaz falagyle de alıp başlardım. İki hastalık sıklıkla birlikte seyrediyor zaten. Ve ilaçlar gelir gelmez 1 damla ağzına damlatın mutlaka su içmesini beklememiş olursunuz.

Tabi teiflucan önce edinirseniz başlayın diğer ilacı beklemeden.

Triflucani yarim saat sonra alacağım onu alana kadar sirkeli su koydum etki etti gibi kabarması geçti, kusma hareketi yok, tünek üstünde duruyor yemek yiyor ama ilaçla devam edeceğim
Triflucan'ı alın alabiliyorsanız flagyle de alın ama başlamadan önce biraz gözleyelim kabarma geçtiyse ilaca gerek kalmayabilir ama bu küçük bir ihtimal.
30-40 sn lik bir videosunu paylaşın.

Yarın akşama kadar sürekli sirkeli su içsin akşam video paylaşırsınız ilaç başlayıp başlamayacağımıza karar veririz

Bence ilaç başlamak için bir daha kustuğunu görmeyi beklemeniz daha doğru olur.

Bence ilaç başlamak için bir daha kustuğunu görmeyi beklemeniz daha doğru olur.
Merhaba 25 Mart'ta iyileştiğinden beri bir daha hiç belirti göstermemişti ama dün kabarma tekrar başladı bügün de uykulu ve kusmayıp yine o hareketi yapıyor. Birkaç gün önce tüy dökmeye başladıgı için röhnfried gervit w vermiştim dün de belirtiler başladığı için geçen seferki gibi sirkeli su verdim ama düzelmedi. Elimde triflucan var. Yem yiyor su içiyor dışkıları normal herhagi bir koku yok. Ne yapmalıyım

İlaç kullanmış mıydınız ne dozda ve sürede kullandınız yazın ona göre yol çizelim

Kuşun güncel dışkılarını paylaşın beyaz peçete serin kafes tabanına, onun üzerine yapsın 6-7 tane.

Probiyotik kullanıyor musunuz? Ağız içinde koku var mı?

Geri