Mama verdim ama hala çıkaramadı buharada tuttum...Kardeşim hala çıkmadı mi
Mama verdim ama hala çıkaramadı buharada tuttum...
İzledim direkt yapıyorum bir yandan masajı gitgide salıyor kendini kuş
İnşallah bir an once iyileşirİzledim direkt yapıyorum bir yandan masajı gitgide salıyor kendini kuş
Dinlendire dinlendire yapıyorum popo hafif açıldı ama hala çıkaramadıYoutubedan video izleyin size yol gösterir. Ama acele davranmak yerine yavaş yavaş çıkarın zarar vermeyin kuşa
Yumurta kesesi böyle kırmızı olan yeri dışarı çıktı mıDinlendire dinlendire yapıyorum popo hafif açıldı ama hala çıkaramadı
O kısım görünüyor ama çıkmadıYumurta kesesi böyle kırmızı olan yeri dışarı çıktı mı
Yavaş yavaş masaj yaparak çıkarın o bölgeyiO kısım görünüyor ama çıkmadı
Tabanı temizleyin ve temiz bir havlu koyun yumuşak. Hayvan onun üzerinde dinlensin. Tünekleri çıkarın.Yumurta çıktı ama dişi çook halsiz kafası tekliyor
Normal hocam geri topladı hafif hafif dışarda değilYumurta kesesi ne durumda bu arada? Bazen o da dışarı çıkıyor. Öyle bir durum varsa belirtin buraya.
Çekmeye gidiyorum bi dkKuşun yeni videosunu da paylaşır mısınız?
Evde sade maden suyu varsa ağzını açıp çalkalayın gazını alın. 125 ml içme suyuna 25 ml sade maden suyu ekleyip karıştırın ve kuşa içirin 3-4 yudum. Elektrolittir,sinir ve kas hücrelerine fayda sağlar.Normal hocam geri topladı hafif hafif dışarda değil