Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Elinize almışken göğüs resmini de çekin
Sıkıştığından nasıl emin oldunuz ?HOCAM SANIRIM YUMURTA SIKIŞMIŞ NE YAPAYIM
HOCAM SANIRIM YUMURTA SIKIŞMIŞ NE YAPAYIM
Hocam poposu aşırı şiş sepsert uyuştu düştü kafes tabanına ama yaşıyorSıkıştığından nasıl emin oldunuz ?
Tuvaletini yapamıyorsa kabız da olabilir. Zeytinyağı ile dediğimi yapın.Hocam poposu aşırı şiş sepsert uyuştu düştü kafes tabanına ama yaşıyor
Masaj yaptıkça rahatlıyor hareketleniyor birazTuvaletini yapamıyorsa kabız da olabilir. Zeytinyağı ile dediğimi yapın.
Ağzına 1 damla zeytinyağı damlatın yani içsin. Anüsüne yani popo deliğine de 2 damla zeytinyağı damlatın elinize de azıcık zeytinyağı sürüp poposuna masaj yapın yuvarlak hareketlerle.yMasaj yaptıkça rahatlıyor hareketleniyor biraz
Poposuna damlattım ağzına damlattım kas gevşetici iğne tek varAğzına zeytin yağı damlatın yuttuğundan emin olun. Poposuna da 3-4 damla damlatın. Ayrıca sıcak su buharına tutun kuşu onu yakmayacak mesafede buhar yumuşatsın kaslarını. Evde kas gevşetici varsa 1\8'ini yutturun yada elle besleme mamasına katıp verin
İğne yapabilecek misin peki ?Poposuna damlattım ağzına damlattım kas gevşetici iğne tek var
Hocam yetişmeye çalışıyorum mamayıHızlı davranın. Yakın olsaydık çıkarırdım ben. İyice gevşesin hayvan sonra yavaş yavaş ovarak çıkarmasına yardımcı olmanız gerekecek. Ama önce kas gevşetici ve 2-3 damla zeytin yağı elle besleme mamasına katıp verin. Mamayı çok hazırlamayın az verin şimdilik. 3 cc falan. Poposuna da zeytin yağı damlatın birkaç damla. içeri aldığından emin olun. 1 saat sonra da buharda tutacaksınız hayvanı
Evdw şeker hastası yok hocamİnsülin iğnesi bulabilir misiniz ?