Extreme_MAD
Meraklı Üye
Şoklar içerisindeyim şuan, kuşu kafes tabanında ölü buldum... Erkek ağzıyla oynuyordu
Geç kalınmış vaka maalesefŞoklar içerisindeyim şuan, kuşu kafes tabanında ölü buldum... Erkek ağzıyla oynuyordu
Benim de böyle kızgınlık yumurtası yüzünden boncuğum ölmüştü ama o veteriner hatasiydi...Geç kalınmış vaka maalesef
Üzüldüm
Annemlerin dediğine göre bilincim yerine geldiğinden beri veteriner olucam demişim, hala istiyorum... Kanatlılara hakettikleri ilgiyi verecek bir veteriner olucamBenim de böyle kızgınlık yumurtası yüzünden boncuğum ölmüştü ama o veteriner hatasiydi...
Annemlerin dediğine göre bilincim yerine geldiğinden beri veteriner olucam demişim, hala istiyorum... Kanatlılara hakettikleri ilgiyi verecek bir veteriner olucam
Allah inşallah nasip etsin istediğiniz yere varmayıAnnemlerin dediğine göre bilincim yerine geldiğinden beri veteriner olucam demişim, hala istiyorum... Kanatlılara hakettikleri ilgiyi verecek bir veteriner olucam
İnşallah hocam sağ olun.Allah size başarılı bir hayvan veterineri olmayı nasip etsin.
İnşallahAllah inşallah nasip etsin istediğiniz yere varmayı
Sağ olunBaşınız sağolsun