Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"acill" diye bir konu başlığı olamaz lütfen biraz dikkat li olalım ayrıca o kadar acil olan birşey de yok bunda. arkadaş gerkeli bilgili vermiş zaten elinize eldiven takın ılık su ile temizleyin kurulayın
ben kuş konsunda çok hassasım yanlışım varsa ksura bakmayın ufacık farklı ses çıkarsa bişe oldu sanıyorum. bu yüzden acil olarak yazdım kendi kafama göre hareket etmek istemedim.
Kuşun sağlıklı zaten senin sadece alışması, birazda yetişmesi gerekiyor. Zamanla kuşlara dair bir çok şeyi öğrenirsin. Yeterki sabırlı ol! Dal darı aldın mı?
Çikolata, tuzlu bisküvi falan verme. Kokusu güzel olan çoğu şey kuş yer ama zararı olur. Meyve verebilirsin ama abartmayacak şekilde elma, mandalina, portakal, muz gibi meyveler olsun.
Kuşun poposunu temizleyin ve aspur vermeye devam edin.Verdiğiniz aspurdan böyle olduğunu sanmıorum.İshal gibi sanki.Kafeste dışkısı varsa onun da fotosunu paylaşsanız iyi olurdu.Popodan anlamak zor.