Lütfen yardım edin @Ayhan OTÇUOĞLU @Selçuk YÜKSEL @umitFBNeye göre solunum yolu enfeksiyonu olduğuna karar verdi?
Lütfen yardım edin @Ayhan OTÇUOĞLU @Selçuk YÜKSEL @umitFBNeye göre solunum yolu enfeksiyonu olduğuna karar verdi?
Veterinerin verdiği antibiyotiğin ismini biliyorumusun?
Birde güncel dışkı resimleri at, tekrar yazıcam.
Yem yemesi nasıl keyfi falan kendi yiyor mu ? Yemiyorsa siz birşeyler yedirmelisiniz aç kalmamalı çünkü kötüngörüyor bayaAntibiotikle probiotic hazırladı 2 hafta verdim
Yem yemesi nasıl keyfi falan ?
Yok yem yemiyorsa elle besleme yapsın diyecektimYem yemesimi kalmış Yağmur görmüyomusun dışkıları
Veterinerin verdiği antibiyotiğin ismini biliyorumusun?
Birde güncel dışkı resimleri at, tekrar yazıcam.
yem yiyor kendisi su içiyor çok fazla uyuyorYem yemesimi kalmış Yağmur görmüyomusun dışkıları
Aspur veriyorum evetyem yiyor kendisi su içiyor çok fazla uyuyor
veteriner 2 hafta antibiotik kullandırdı ,çok uyuyor, probiotik verdi, birde onu kullanıyorum .Ağızdan damlatabilirim suluk haricinde, koksidyoz olduğu kesinmi ,çok antibiotik olsunda istemiyorum ümit bey.Dışkıları çok kötü! Acil koksidiyoz tedavisi uygulaman lazım!
Herhangi bir veterinerden yada bazı eczanelerde de bulunur SULPHAMEZATHİNE al. Tam dolu suluğa 5-6 damla damlat ve hergün tazele. Bu ilacı bir hafta kullan. Ardından 2 gün multivitamin bir günde probiyotik takviyesi yap. Geçmiş olsun....
Aspuru ince kabuklu die veriyorum 2 haftadır dal darı veriyorum yanına.Dışkıları çok kötü! Acil koksidiyoz tedavisi uygulaman lazım!
Herhangi bir veterinerden yada bazı eczanelerde de bulunur SULPHAMEZATHİNE al. Tam dolu suluğa 5-6 damla damlat ve hergün tazele. Bu ilacı bir hafta kullan. Ardından 2 gün multivitamin bir günde probiyotik takviyesi yap. Geçmiş olsun....
05369154227 yardımaAspuru ince kabuklu die veriyorum 2 haftadır dal darı veriyorum yanına.
Bazende böyle yapıyorAspuru ince kabuklu die veriyorum 2 haftadır dal darı veriyorum yanına.
Sadece aspur ile olmaz sebze meyve yumurta vs. vermelisiniz tedaviye ek olarak yoksa direnci düşer iyi beslenmezse hiç bir ilaç işe yaramaz ama kuşunuz kötü görünüyor bence Ümit beyin önerdiği tedaviye başlayınAspuru ince kabuklu die veriyorum 2 haftadır dal darı veriyorum yanına.
Baytrilmiş antibiotiğin içeriği05369154227 yardıma
Bazende böyle yapıyor
Bende matematikçi kafası var iletişim problemi yaşayabilirim zaman zaman insanlar beynimi okuyormuş gibi düşünüyorum bazen bir kelime ile anlatmış oluyormuş gibi düşünüyorum ama geri dönüt alınca anlatamadığımı anlıyorumYem yemesimi kalmış Yağmur görmüyomusun dışkıları
veteriner 2 hafta antibiotik kullandırdı ,çok uyuyor, probiotik verdi, birde onu kullanıyorum .Ağızdan damlatabilirim suluk haricinde, koksidyoz olduğu kesinmi ,çok antibiotik olsunda istemiyorum ümit bey.
Bu antibiyotiği bakteri gördüğü İçin mi verdi yoksa kafasına göre takıldı Mı?Baytrilmiş antibiotiğin içeriği
Burnunda akıntı var dedi direk baktı üst solunum yolundan alta geçmiş dedi ordan sindirime baytril koydu birde bioaminovit probiotik verdi 2 hafta kullandımBu antibiyotiği bakteri gördüğü İçin mi verdi yoksa kafasına göre takıldı Mı?
Dışkısına öle bakmadıBurnunda akıntı var dedi direk baktı üst solunum yolundan alta geçmiş dedi ordan sindirime baytril koydu birde bioaminovit probiotik verdi 2 hafta kullandım