O da bir şeydir. En azından parazit varsa doğru ilaçları kullanmış olursunuz yoksa o ihtimal elenir diğer olasılıklara yönelik uygulama yaparsınız. Dışkı tahlili yaptıracaksanız elinizi dışkıya değdirmemeye dikkat edin tahlil sonucunda sapma olmasın.saolun fakülte yok sakaryadayım . Bir veterinere gittim dışkıdan parazite bakarım sadece dedi.
Evet bugün mutlaka öyle yapın. Kirap kurcalasın, mesleği bunu gerektirir zaten.sadece dışkıyı götürücem ozaman, bana veteriner kitap kurcalamam lazım falan dedi ,istersen vitaform antibiyotik verebilirim dedi .
Son durum böyleEvet bugün mutlaka öyle yapın. Kirap kurcalasın, mesleği bunu gerektirir zaten.
Sorun olmaz diye düşünüyorum. Siz yine de dışkı sonrası altındaki kağıtla beraber götürün hemen.Dışkının kuruması sıkıntı olurmu incelem için ?
İyileşme gözlemleyemedim dışkıda 2 haftadır aynı @umitFB @Selçuk YÜKSEL @Ayhan OTÇUOĞLUGeçmiş olsun.
Veteriner olarak neye gittiniz ? Röntgen ve diski analizi yapıldı mı?İyileşme gözlemleyemedim dışkıda 2 haftadır aynı @umitFB @Selçuk YÜKSEL @Ayhan OTÇUOĞLU
Neye göre solunum yolu enfeksiyonu olduğuna karar verdi?Götürdüm veterinere antibiotik verdik solunum yolu enfeksionuymuş .
Baktı burnuna akıntı varmış ilerlemiş eline aldı sadeNeye göre solunum yolu enfeksiyonu olduğuna karar verdi?
Antibiotikle probiotic hazırladı 2 hafta verdimBaktı burnuna akıntı varmış ilerlemiş eline aldı sade