Haraketleri biraz daha yavaş yem yiyor, su içiyor, uyuyor kafasını arkaya alıp gün içinde tüy dökümünde birde ,kafasında dik dik tüyleri var.bir arkadaşın tavsiyesi olarak entrogermina verdim dün. Bugün kontil ve sitraks karışımı veriyorum lütfen yardımcı olun.İlk olarak altına gazete kullanmayın. Hem baskısından dolayı dışkı net anlaşılmıyor hem de zararlı(kuş kemirir, ayağı temas eder vs)
Temiz beyaz kağıt koyun. Kuşun fotoğrafını ekler misiniz? Genel hareketlilik durumu nedir?
Kuş tüyde fakat mikrobik bir hastalığı olabilir. Veterinere gitmenizi öneriyorum. Sindirim sistemi düzenleyiciler işe yaramaz şu aşamada. Kuşta hasta kabarıklığı olduğunu düşünüyorum, geç kalmadan veterinere gidin.
etmiyorDışkı tahlili olmadan ecoli denmesi doğru olmaz. En sağlıklı yol dışkı tahlili. Bunu her veteriner anlar diye düşünüyorum. Dışkıya hiç dokunmadan onu strelil bir yere alarak tahlil yaptırmanızı öneririm. Bulunduğunuz şehirde üniversite veterinerlik fakültesi de mi yok? Varsa mutlaka değerlendirin.
Nefes alıp verirken kuyruğu aşağı yukarı hareket ediyor mu?