kussever3461
Paylaşımcı Üye
Oh şükür tüyü kadar ömrü olsun inşallahAyagindaki kelepceyi cikardim bugun ve yemi degistirdim simdi baktim beslemisler
Oh şükür tüyü kadar ömrü olsun inşallahAyagindaki kelepceyi cikardim bugun ve yemi degistirdim simdi baktim beslemisler
Bende başka erkek kafese alma sikinti olur başka eşe de verme öldürür yavrusu yok bakmaz kendi hallerine bırakmak en iyisi hiç olmadı erkeği ayır dışı tek bakar inşallah problem olmaz bakar buyuturlerIlk 2 yavru renklendiler mavi geliyor babanin renginden. Ilk yavru 16 gunluk oldu 11 kasimda cikmisti.
Erkek kus kizismis durumda disiye kur yapip ustune cikmaya calisiyor bugun birkac kez bu denemeyi gordum kur yapip ayak atiyor ustune cikmak icin. Ciktida ama ciftlesme olmadi. Tekrardan yumurtlama imkani olabilir disi kacmiyor kur yapinca yavrular daha cok kucuk yuvadan atip dovme tehlikesi var.
2 secenek var
- Bosta bir cift var simdi erkekleri takas etsem olurmu. Ciflesmek isteyen kus diger disiyle ciftlesir. Diger erkekte anne ve yavrulara bakar.
- yada yavrulari bostaki takima vermek ama hic yavru bakmadilar disi yuvaya giriyor gun icinde yavru koyuncada onunde durup bakiyor iceriye.
Simdilik yavrulari besliyorlar. Mama vermeyi biraktim kizginligi gecsin diye. En kotu ihtimal elle besliycem tekrardan yumurtlarsa disi.
Yavru kuslar es tutmussa ilerde yavru alman garanti olur.Bende başka erkek kafese alma sikinti olur başka eşe de verme öldürür yavrusu yok bakmaz kendi hallerine bırakmak en iyisi hiç olmadı erkeği ayır dışı tek bakar inşallah problem olmaz bakar buyuturler
Bende de güzel gelişmeler var konuşan erkeğim ve dişisi yuvadalar hep dışı yuvada baya vakit geçiriyor içeriyi kazio bugün ilk defa çiftleşmeye çalıştılar erkek üstüne çıktı ama acemi olduğu için beceremedi üstünden düştü bı kaç denemeden sonra umarım başarır belki ilk bir iki yumurta boş gelir becerene kadar 1 aya yumurta gelir en geç die düşünüyorum
Bugün bir çift getirdim jumbolari geri verip onlar eş olmadı çünkü hiç yem kusma öpüşme olmadı uzak duruyorlardi birbirlerinden bende geri verdim normal bir çift getirdim dışı albino erkek mutasyon beyaz mavi parçalı çiftleşme videosu attı adam 1 hafta oluyormuş hemen hemen ciftleseli umarım bende yumurtlar diğer iki takımda daha yavru zaten japones ve Jumbo yavru onların daha 4 ayı var yuvalık için daha 3 aylıklar tuydeler ilk tüyde onların ikiside eş tutmuş çok iyi anlaşıyorlar yem kusuyorlar kasıyorlar birbirlerini onlardanda ilerisi için umutluyum 4 takımda bıraktım yeterli çok yem yiyorlar yetişemiyorum
Aynen yavrudan eş herzaman daha iyiYavru kuslar es tutmussa ilerde yavru alman garanti olur.
Benim disi kus sanki yavrunun pamuksu tuylerini yemis. Yavrular renklendiler. Ilk 2 buyuk mavi geliyor 3 numara gri beyaz 4 tam renklenmedi ama oda beyaz gri tonlarina
Acemi ama ustune cikiyorsa devami gelir. Evet bayagi buyuduler takip edicem simdilik renkli cikan tuyler cekilmemis durumda sadece pamuksu tuyleri cekmis.Aynen yavrudan eş herzaman daha iyi
Yeni gelen çift eş opusuyorlar yem kusuyorlar kasıyorlar zaten ciftlesme videosunu gördüm onlardanda umudum var dışı yumurtadan vazgeçmez yerini beğenirse yumurtlar kanatları düşük duruo
Benim çift konuşan yuvadalar hep ikisi bir girio dışı tek girio talaş var yuvada onları birazını atmış kafes tabanına yuva hazırlıyor çiftleşme olcak da erkek beceremio üstünden dusuo
Maşallah renkler çok güzel geliyor özellikle griler bomba gibi olacak maşallah
Mavide beyaz tüyler yok gibi evet yolmus olabilir ama zarar vermemiş tekrar çıkar maşallah kocaman olmuşlar
Çıkıyor iki kere gördüm bakalım diside yuvayı iyice hazırladı takasları boşaltıo poposuda şişmeye başlamış normalde zayıftı popo dümdüz du şimdi tüyler açılmış şişmiş eskiye göreAcemi ama ustune cikiyorsa devami gelir. Evet bayagi buyuduler takip edicem simdilik renkli cikan tuyler cekilmemis durumda sadece pamuksu tuyleri cekmis.
evet ondan olabilir ama disi surekli yuvalikta soyle bir ilac var ondan alicamÇıkıyor iki kere gördüm bakalım diside yuvayı iyice hazırladı takasları boşaltıo poposuda şişmeye başlamış normalde zayıftı popo dümdüz du şimdi tüyler açılmış şişmiş eskiye göre
Onlar gelir yine problem olmaz sitrese girmiştir erkek çiftleşmek istiyor ya ondan yapmış olabilir
Al dene güzel marka zararı olmaz vurma falan yoksa sıkıntı yok ama bırakır yolmayi şifresi geçinceevet ondan olabilir ama disi surekli yuvalikta soyle bir ilac var ondan alicam
Zamanla olur bence genc kuslar
Erkek 8 9 aylık dişi 6 aylık gençler evet ilk bir iki yumurta boş gelebilir öğrenene kadar sonrasi dolu olur inşallah buseferki denemesi daha iyiydi ilk iki denemesinde hemen düştü bu son denemede biraz kaldıZamanla olur bence genc kuslar
Acemilik öğreneceklerbenim yesilli kusta boyleydi disinin ustunden dusuyordu sonra disi hastalanip oldu yeni diside hircin biraz kur yaptimi dovuyor ama kasima ve kusma var
Ay çok tatlılar. Ben 2 yıldır kuş besliyorum ama hiç yumurta alamadım :/Merhaba benim tüm yavrular çikti 1 no bostu 2 ve 3 kendileri çiktilar. 4 ve 5 in cikmasina yardim ettim. Hergün mama bugday cimlendirmesi daldari falan veriyorum. Buda 2.ci çift kizginlar ama ciftlesdiklerini gormedim. Erkegin esi olunce bunu getirdim ama dovuyor erkegi arada.
Yavru almak sabir işi eş tutmuslarsa yaparlar arada kizismalari için ses açık tek takım olunca yavru almak birazdaha zor oluyorAy çok tatlılar. Ben 2 yıldır kuş besliyorum ama hiç yumurta alamadım :/
Erkek çok küçük 6 aylık olana kadar eriskinlige ulaşmıyor daha iyi olur başka eş almak sıkıntı olmaz bence ama dişiyi de götürüp kafese atarsanız eşini kendi seçsin yavru alması daha kolay olur kendi seçtiği ile yavruyu da eğitmek için ayrı odada tutun kuşları gormesin ki size kolay alışsın benim 4 takımım var şuan ikisi yavru ikisi yetişkin 2 si yuva hazirliginda biri bugün yarın yumurtlar diğeri yeni getirdim takımı 4 gün oluyor yuva hazırlıyor şuan yuvalikta kazı yapio baya da ses cikarioBen de şu an 1 yaşında dişi ve 1,5 aylık erkek yavru var. Dişi olan erkeğin başını kaşıyo (eski eşine bile yapmazdı bunu rahmetli oldu kendisi) ağzına yem veriyo bi de sanırım acaba eş uyumu tuttu mu bunu yazarken erkekte onun boynunu kaşıyor şu an Lakin erkeği evcilleştirmek için kafesten ayırmak istiyorum. Dişiye başka erkek yetişkin alacağım. Bi sorun olur mu acaba
Ay maşalllaaaah Valla 2 yıldır kuş besliyorum hiç yavru alamadım. Bu sefer hırslandım ekstra bir emek vereceğim yumurta için ben aile evinde yaşadığım için maalesef öyle takım takım yapamam en fazla 2 takım yapabilirim şu an. Erkeği ayıracağım belki onun da yanına bir dişi alırım. dişi yetişkinim şu an bayağı kur yapıyo erkek yavruya. Bu arada onlara yuvalık koyduğum zaman içine her hangi bir şey koymam gerekiyor mu yuvalığın? Tam olarak nasıl hazırlamalıyım yuvalığı?Erkek çok küçük 6 aylık olana kadar eriskinlige ulaşmıyor daha iyi olur başka eş almak sıkıntı olmaz bence ama dişiyi de götürüp kafese atarsanız eşini kendi seçsin yavru alması daha kolay olur kendi seçtiği ile yavruyu da eğitmek için ayrı odada tutun kuşları gormesin ki size kolay alışsın benim 4 takımım var şuan ikisi yavru ikisi yetişkin 2 si yuva hazirliginda biri bugün yarın yumurtlar diğeri yeni getirdim takımı 4 gün oluyor yuva hazırlıyor şuan yuvalikta kazı yapio baya da ses cikario
Takımlardan yumurtlamak üzere olan dişinin erkeği evcil hem ele kola alışık hemde konuşuyor 10 11 kelimesi var 7aylık ti hemen hemen eş getirdigim de şuan 9 ayına giricek darısı isteyen herkese inşallah
Teşekkürler alırsın sabırla sevgiyle tek takım olduğu için çiftleşme sesi açıp dinlet arada kizissinlar yumurta mamasi havuç da verebilirsin oda fayda ediyorAy maşalllaaaah Valla 2 yıldır kuş besliyorum hiç yavru alamadım. Bu sefer hırslandım ekstra bir emek vereceğim yumurta için ben aile evinde yaşadığım için maalesef öyle takım takım yapamam en fazla 2 takım yapabilirim şu an. Erkeği ayıracağım belki onun da yanına bir dişi alırım. dişi yetişkinim şu an bayağı kur yapıyo erkek yavruya. Bu arada onlara yuvalık koyduğum zaman içine her hangi bir şey koymam gerekiyor mu yuvalığın? Tam olarak nasıl hazırlamalıyım yuvalığı?