Bu çiftten ne renk yavru gelir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Air213
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sac örme lastigi aldim arayada akvayum hortumu koydum. Evet disi surekli yatiyor ben acip yavrulara bakiyorum kapagi kapatmamla atlamasi bir. Ikinci yavrununda ayagida yamuktu onada boyle yaptim digerleri normal. 3 veya 4 gun sonra cikarip kontrol ederim .
Evet yetiskin kuslarin ortama alismasi daha zor birde sanada alismalari var yem falan takarken bile kaciyorlar. Japonesler es tutmussa hic karisma sabret guzel saglikli besleyip ilerde yavru alabilirsin.
Çok mantiki iyi yapmışsın ayagida acitmaz
Oda ne var üstüne okadar yatıyor 🤭
Evet yemliğe dokunmamla sağa sola uçuyorlar çok korkaklar bide uretimhaneden gelmişler ordaki ortamla bura farklı alışmalari için zaman lazım yerlerini degistirmicem iyice alissinlar
Evet onlar çok iyi anlaşıo zaten daha bebekler yavru almak için bı kaç ayımız var kafes henüz gelmedi cifthane onu bekliyorum gelse es es ayiricam inşallah bereketli olsun hepimiz alalım bol sağlıklı yavrular 🤲

Çok mantiki iyi yapmışsın ayagida acitmaz
Oda ne var üstüne okadar yatıyor 🤭
Evet yemliğe dokunmamla sağa sola uçuyorlar çok korkaklar bide uretimhaneden gelmişler ordaki ortamla bura farklı alışmalari için zaman lazım yerlerini degistirmicem iyice alissinlar
Evet onlar çok iyi anlaşıo zaten daha bebekler yavru almak için bı kaç ayımız var kafes henüz gelmedi cifthane onu bekliyorum gelse es es ayiricam inşallah bereketli olsun hepimiz alalım bol sağlıklı yavrular 🤲
Hahaha yavruyu beslemislermi diye bakmak istiyorum zorla cikiyor yuvadan :) . Evet uretim haneden ev ortamina alismasi lazim. Ben yemlik koyunca kendilerini saga sola vuruyorlardi simdi elime geliyor erkek yemligi gorunce. Bebekler daha iyi es tutar. Inşallah sende yavru alirsin.

Hahaha yavruyu beslemislermi diye bakmak istiyorum zorla cikiyor yuvadan :) . Evet uretim haneden ev ortamina alismasi lazim. Ben yemlik koyunca kendilerini saga sola vuruyorlardi simdi elime geliyor erkek yemligi gorunce. Bebekler daha iyi es tutar. Inşallah sende yavru alirsin.
Benim öyle beyaz bir dişim vardı yuvayı açardım çıkmazdı köşeye çekilirdi yavrulara bakardım elimi uzatirdim yine kacmazdi çok koruyucu bir anneydi oda öyle demekki endişe edio ,🤭
Bakalım zaman vericem tabiki bir kaç ay ugrastiricaklar ama inşallah sonucuna değer 😊
Evet oyuzden yavrudan almayı tercih ettim hep buyuyene kadar evede alisio ortamada rainbowlardan bir kaç ay verim almazsam abiyle görüşüp yavru ile değişim yapmak isticem bakalım inşallah kardeşim 🤲😊

Sabaha çıkmamış olursa müdahale et içerde fazla kalırsa da sıkıntı
Merhabaa sabah 9da yavrusu geldi ama 2 saat oldu anne sadece üzerinde yatıyo. Hala beslemedi ve babayı da yuvalığa sokmuyorr. Besler mi acabaa ne kadar süre sonra yapması lazım bunu. Normalde ele alışkın ni, kuş ama şimdi ben de dokunamoyorum yabruluktauken kalkmıyo hiç 😀

Merhabaa sabah 9da yavrusu geldi ama 2 saat oldu anne sadece üzerinde yatıyo. Hala beslemedi ve babayı da yuvalığa sokmuyorr. Besler mi acabaa ne kadar süre sonra yapması lazım bunu. Normalde ele alışkın ni, kuş ama şimdi ben de dokunamoyorum yabruluktauken kalkmıyo hiç 😀
Maşallah hayırlı olsun 🥰 besler üstüne yatıp sahip çıkıyorsa gözlemle ara ara bak eğer bugün beslemez ise sıkıntı elle besleme yapman gerekir acemi kuşlarda olabiliyor özellikle evcil olanlarda umarım besler anne kuşların geneli öyle 🤣

Maşallah hayırlı olsun 🥰 besler üstüne yatıp sahip çıkıyorsa gözlemle ara ara bak eğer bugün beslemez ise sıkıntı elle besleme yapman gerekir acemi kuşlarda olabiliyor özellikle evcil olanlarda umarım besler anne kuşların geneli öyle 🤣
Teşekkür ederimm 1 senedir yavru istiyodum dişim eş kabul etmiyodu mucize buu 😀 Erkek ara ara giriyo yavruluğa o sırada yavrunun cik cikleri geliyor. Ama bakamıyorum evcil dediğim kuşum bana saldırıyo kalkmıyo yavrunun üstünden 😀 yavrulukta üstten açılandan göremiyorum yavruyu. Ses geliyosa erkek besliyo olabilir mi?

Teşekkür ederimm 1 senedir yavru istiyodum dişim eş kabul etmiyodu mucize buu 😀 Erkek ara ara giriyo yavruluğa o sırada yavrunun cik cikleri geliyor. Ama bakamıyorum evcil dediğim kuşum bana saldırıyo kalkmıyo yavrunun üstünden 😀 yavrulukta üstten açılandan göremiyorum yavruyu. Ses geliyosa erkek besliyo olabilir mi?
Ya insan nasi seviniyor 😊 büyük ihtimalle besleniyordur çünkü beslenirken çok ses çıkarıyor yavrular 🥰 hahaha evcil olduğu için biraz yabani olsa kaçar yuvaliktan 🤣biraz zorlasan bir kerelik kalksa kursağına bakarsın doluysa birdaha rahatsız etmezsin ama kontrol etmek iyi olurdu

Evet yeni ve son takimim 5 takım oldu totalde bunlar 7 aylık civarı ortama alışıp dışı biraz kizistigi zaman yavru beklemeye gecebilirim inşallah heyecan yaptım beklemek çok zor 🤣
Bunlarda Jumbo ama baya urkekler kafese atar atmaz çektim normalde duruşları daha iri kabarık tüylü

Ekli dosyalar

• IMG_20221123_222526-min.jpg
    IMG_20221123_222526-min.jpg
    698.3 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20221123_222548-min.jpg
    IMG_20221123_222548-min.jpg
    344.2 KB · Görüntüleme: 12
Ya insan nasi seviniyor 😊 büyük ihtimalle besleniyordur çünkü beslenirken çok ses çıkarıyor yavrular 🥰 hahaha evcil olduğu için biraz yabani olsa kaçar yuvaliktan 🤣biraz zorlasan bir kerelik kalksa kursağına bakarsın doluysa birdaha rahatsız etmezsin ama kontrol etmek iyi olurdu
İki ci yavru geleli 1 bucuk saat oldu ve anne yavrulukta durmadan çırpınıyor çok soru sordum ama ben de acemiyim yardıma ihtiyacım var peki bu neden olabilir. Acaba kırılan yumurtadan mı rahatsız oldu dedim çünlü hep onları parçaşama çalısıyordu. Aldım ama hala devam ediyo

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221123_225746_com.android.gallery3d_edit_218911185744721.jpg
    Screenshot_20221123_225746_com.android.gallery3d_edit_218911185744721.jpg
    637.7 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_20221123_225827_com.android.gallery3d_edit_218900887976494.jpg
    Screenshot_20221123_225827_com.android.gallery3d_edit_218900887976494.jpg
    581.4 KB · Görüntüleme: 12
Çırpınma videosunu gönderebilsem keşke

Beslenmisler yavruyu kursak dolu ama çırpınma olayıni anlamadım hiç başıma gelmedi sitrese girmiş olabilir belkide
videoyu youtubeye yükleyip buraya link atabilirsin

Merhaba arkadaşlar ne var neyok nasıl gidiyor yavrular yumurtalar ne alemde ☺️
Ben rainbowlari geri verdim borcumu sildirdim 4 takım kaldı şuan geri verme sebebimde eş olduklarini düşünmüyorum kesinlikle ne öpüşme ne kasima ne yem kusma hiç bişi yoktu ayrı duruyorlardı erkek hiç kur yapmıyordu çok pisirikti başka çift getiricem cekoslavak tarzı bir ay içinde

Merhaba arkadaşlar ne var neyok nasıl gidiyor yavrular yumurtalar ne alemde ☺️
Ben rainbowlari geri verdim borcumu sildirdim 4 takım kaldı şuan geri verme sebebimde eş olduklarini düşünmüyorum kesinlikle ne öpüşme ne kasima ne yem kusma hiç bişi yoktu ayrı duruyorlardı erkek hiç kur yapmıyordu çok pisirikti başka çift getiricem cekoslavak tarzı bir ay içinde
Çift oldugundan emin oldugun kuslari elinde tut yavru alirsin. Bende yavrular buyuyor ama erkek beslemiyor guzel yavrulari kelepce taktimistim ondan ola bilir ve birde diger takimla ilgileniyor surekli tel arasindan birbirlerine bakiyorlar.

Elle besleme mamasi almistim arada ben besliyorum. Gursaklar bos sabah 10da bakiyorum ama sadece 2sinin diger 2sini beslemis oluyor. Hergun yemin haricinde ya mama ya taze yumurta yada daldari yulaf falan veriyorum hergun birini. Ama 2 3 gundur tum yavrulari beslemye yetisemiyo sanki. Bugun aksam ustu yuvaliga daldari koydum annede besler belki takip edicem.

Çift oldugundan emin oldugun kuslari elinde tut yavru alirsin. Bende yavrular buyuyor ama erkek beslemiyor guzel yavrulari kelepce taktimistim ondan ola bilir ve birde diger takimla ilgileniyor surekli tel arasindan birbirlerine bakiyorlar.
Evet hepsi anlaşıo yeni getirdiklerim eş değil bilerek aldım genç kuşlar eş tutar dışı henüz kizismadi ama rainbowlar eş diye aldım ama kesinlikle değildi oyuzden geri verdim bakalım eş takım getiricem güzel bı takım bulursam
Teli bantla birbirlerini görmesinler ben cifthane yi öyle kullanıyordum birbirlerini görürlerse sıkıntı oluyor videoları da dinle ureticilerde öyle öneriyor

Elle besleme mamasi almistim arada ben besliyorum. Gursaklar bos sabah 10da bakiyorum ama sadece 2sinin diger 2sini beslemis oluyor. Hergun yemin haricinde ya mama ya taze yumurta yada daldari yulaf falan veriyorum hergun birini. Ama 2 3 gundur tum yavrulari beslemye yetisemiyo sanki. Bugun aksam ustu yuvaliga daldari koydum annede besler belki takip edicem.
İnşallah besler bazen yavru ayrımı yapabiliyorlar kuşlari anlamak çok zor 😒
Elle besleme şuan mantıklı takip et gelişimi geri kalmasin tüy sorunu oluyor ozaman yada yeterli buyumuo küçük kalıo en iyisi yuvaliga hemde koy yesin beslesin

İnşallah besler bazen yavru ayrımı yapabiliyorlar kuşlari anlamak çok zor 😒
Elle besleme şuan mantıklı takip et gelişimi geri kalmasin tüy sorunu oluyor ozaman yada yeterli buyumuo küçük kalıo en iyisi yuvaliga hemde koy yesin beslesin
Ayagindaki kelepceyi cikardim bugun ve yemi degistirdim simdi baktim beslemisler

Geri