Evet batikon ama derideki siyahlıklar sonradan oluştu batikonla alakasız, en son rif kullandıktan itibaren hiçbirsey kullanmadımKullandığınız batikon muydu anti bakteriyel onla bi silin kel kısmı nazik davranın tüy kapsüllerini kırmayın.
Evet batikon ama derideki siyahlıklar sonradan oluştu batikonla alakasız, en son rif kullandıktan itibaren hiçbirsey kullanmadımKullandığınız batikon muydu anti bakteriyel onla bi silin kel kısmı nazik davranın tüy kapsüllerini kırmayın.
Hayır kokuyu azaltmak için şuan batikonla tüysüz bölgeyi sikşn diyorum.Evet batikon ama derideki siyahlıklar sonradan oluştu batikonla alakasız, en son rif kullandıktan itibaren hiçbirsey kullanmadım
Off bu kuş neden düzelmedi kiTüysüz bölgeyi kanatmış yine ilaçlı suyu bırakmak için kontrol ettim yine boyun etrafı ve o bölge kan
İyi olur hocam tekrar yara yapmasın orayı. Evet stres yapar ama mecburuz. Şu ilaca tepkisini bir görelim bakalım.Gerçekten bende anlamıyorum ne derseniz yapıyorum ne eksik olabilir ki vitamin mi ne acaba bilmiyorum gerçekten bunaldım artık üzüldügüm için boyunluk yapıp takalm mi tekrar
Hemen yapayım boyunlukİyi olur hocam tekrar yara yapmasın orayı. Evet stres yapar ama mecburuz. Şu ilaca tepkisini bir görelim bakalım.
Hangi tedaviler uygulandı bi özetler misinizTam düzelip yara gitti diyorum tekrar kanatıyor
En ilk rif ampül ve teramycn kullandık. Sonra teramycn kesip rif devam ettik, ve buraya yazmadan önce iç parazit ilacıda kullandık nilverm, sonra çinko destegi agız damlasından suluguna kadar yazdıgınız ölcülerde, sonra neem yağı aldık kullandık epeyi, zeytinyagli ekmek verdik, flagly kullandık 4 5 gün kadar, şimdide yeni dediklerinizi yapıyoruz ense damlası dıs parazit çinko flagly ve mantar ilacıHangi tedaviler uygulandı bi özetler misiniz
Selçuk hocam, benzer seyler yasamistim biliyorsunuz bu kadar kotu olmasada.Kanamaya neden olan tuylerin cekilmesi iyi gelebilir mi acaba.Veteriner her kanamada o tuyleri cekmisti ve sayenizde çinko destegiyle şu an iyi cok şukurOff bu kuş neden düzelmedi kibenzer vakalar vardı düzelmişlerdi. Eksik yaptığınız birşeyler mi var acaba. Siz batikonla dezenfekte edin en azından koku azalsın. Ve umarım flagyle ve mantar şurubu çözer problemi.
Tüyleri çekmesi kırılan tüy kapsüllerinin kanamasını önlemek. Tedavi amaçlı değil yani.Selçuk hocam, benzer seyler yasamistim biliyorsunuz bu kadar kotu olmasada.Kanamaya neden olan tuylerin cekilmesi iyi gelebilir mi acaba.Veteriner her kanamada o tuyleri cekmisti ve sayenizde çinko destegiyle şu an iyi cok şukur
Flagyle kullanmışsınız hocam tekrar kullanmayalım o halde. Dozunu yeterli kullandınız mı ? Oda önemli.En ilk rif ampül ve teramycn kullandık. Sonra teramycn kesip rif devam ettik, ve buraya yazmadan önce iç parazit ilacıda kullandık nilverm, sonra çinko destegi agız damlasından suluguna kadar yazdıgınız ölcülerde, sonra neem yağı aldık kullandık epeyi, zeytinyagli ekmek verdik, flagly kullandık 4 5 gün kadar, şimdide yeni dediklerinizi yapıyoruz ense damlası dıs parazit çinko flagly ve mantar ilacı
Bu arada sizin kuş şuan nasıl ? Eş alacaktınız sanki aldınız mı ?Selçuk hocam, benzer seyler yasamistim biliyorsunuz bu kadar kotu olmasada.Kanamaya neden olan tuylerin cekilmesi iyi gelebilir mi acaba.Veteriner her kanamada o tuyleri cekmisti ve sayenizde çinko destegiyle şu an iyi cok şukur
Hastaneden aldıgımda 1 gün kadar şurup formda kullandım 6 damla yarım suluk, diger günler tablet olarak toz halde ince bıçak ucu kadar kullandım yarım sulukFlagyle kullanmışsınız hocam tekrar kullanmayalım o halde. Dozunu yeterli kullandınız mı ? Oda önemli.
Bu durumda eczaneden bactrim alıp kullanmanız daha doğru olacak. Flagyle hangi dozda verdiniz onu da yazın.
Kuş şu an iyi gibi duruyor, 48 gr kilosu hep genelde, sevdalar icin ideal mi az mi bilemiyorum.Her gun sebze vermek dogru mu bilmiyorum ama veriyorum.Tuy sorunun disinda bi yerden bi yere uçtugunda konarken ses cikariyor viyaklama gibi, bu aylardir var ama kuyrukta sekme hirilti yok.Eş alicam ama ailemin yanina gidip geldikten sonra alicam.Bu arada sizin kuş şuan nasıl ? Eş alacaktınız sanki aldınız mı ?
Sebzeyi temiz ve kurulayıp veriyorsanız sorun yok. Kara lahana, havuç, ıspanak brokoli vs çok faydalıdır. Yeterki mantarlanmamış parazit veya bacteri içermesin.Kuş şu an iyi gibi duruyor, 48 gr kilosu hep genelde, sevdalar icin ideal mi az mi bilemiyorum.Her gun sebze vermek dogru mu bilmiyorum ama veriyorum.Tuy sorunun disinda bi yerden bi yere uçtugunda konarken ses cikariyor viyaklama gibi, bu aylardir var ama kuyrukta sekme hirilti yok.Eş alicam ama ailemin yanina gidip geldikten sonra alicam.
Ne yapalmHastaneden aldıgımda 1 gün kadar şurup formda kullandım 6 damla yarım suluk, diger günler tablet olarak toz halde ince bıçak ucu kadar kullandım yarım suluk