Hastaneden getirmiştim biraz, şuan elimde sadece tablet olarak var, mantar ilacı demiştiniz onu mu kullanalım flaglymi çinkomuFlagyle almış mıydınız ?
Flagyle ve mantara aynı anda başlayalım bana kalırsa. Şuan suluğunu alın. 4 saat sonra 1 tableti iyice toz hale getirip 1/8'ini çeyrek suluk suya katıp iyice karıştırıp aynı suya 4 damla da elinşzdeki mantar ilacından katın verin sabah ilaçlı suyu yenileyin. Suya çinko katmayın ama. Bu akşam mutlaka az da olsa ilaç içsinHastaneden getirmiştim biraz, şuan elimde sadece tablet olarak var, mantar ilacı demiştiniz onu mu kullanalım flaglymi çinkomu
Tamamdır hocam nasıl dersenizde şu gaga kenarına krem vs gerekirmiFlagyle ve mantara aynı anda başlayalım bana kalırsa. Şuan suluğunu alın. 4 saat sonra 1 tableti iyice toz hale getirip 1/8'ini çeyrek suluk suya katıp iyice karıştırıp aynı suya 4 damla da elinşzdeki mantar ilacından katın verin sabah ilaçlı suyu yenileyin. Suya çinko katmayın ama. Bu akşam mutlaka az da olsa ilaç içsin
Gaga kenarını nasıl kanatmış acaba tırnağı çok sivri mi ?Tamamdır hocam nasıl dersenizde şu gaga kenarına krem vs gerekirmi
Hayır sivri degil bende anlayamıyorum ki nasıl kanattıgınıGaga kenarını nasıl kanatmış acaba tırnağı çok sivri mi ?
Şuan kanama yoksa birşey sürmeyin. Bu tedaviye bi başlayalım umarım çözecek. Giardia dan şüphelenmiştim ben. Protozoal bir parazit hastalığıdır. Ama tüy yolmaya neden olur. Deri sağlığını da bozabiliyor.Yara kabugu kalkarda öyle bir kanama ve kızartı var o bölgede
Aktif kanama yok ama kanatmış, tüy yolma sadece eski dipleri siyah olanları kopardigini gördüm o da 1 2 ancak sık şekilde tüy koparma görmedimŞuan kanama yoksa birşey sürmeyin. Bu tedaviye bi başlayalım umarım çözecek. Giardia dan şüphelenmiştim ben. Protozoal bir parazit hastalığıdır. Ama tüy yolmaya neden olur. Deri sağlığını da bozabiliyor.
Öncelikle tedavi olmalı tedavi sonrası kanatlıoil vitabol kullanırsınız prozim vardı sanırım sizdeÇok yıprandı vitamin olarak ne kurtarır bizi
Prozim yok bizde hocamÖncelikle tedavi olmalı tedavi sonrası kanatlıoil vitabol kullanırsınız prozim vardı sanırım sizde
Ben olsam vitabol almışken prozim plus da alırdım. Çok geniş içerikli ürünlerdir.Prozim yok bizde hocam
İkisinide alalım, kuştaki koku neden sizceBen olsam vitabol almışken prozim plus da alırdım. Çok geniş içerikli ürünlerdir.
Hayır sirkeli su tehlikeli cildi kurutup kaşıntıya neden olabilir. Normal suyla yıkanabilir. Ama şu tedaviyi bitirelim daha sonra.Geçen haftalarda suluk ile yıkanmaya çalışıyordu sirkeli su bıraktım epeyi bir yıkandı tekrar versem mi yarın
Tamamdır koku çok ağırlaşıyo amaHayır sirkeli su tehlikeli cildi kurutup kaşıntıya neden olabilir. Normal suyla yıkanabilir. Ama şu tedaviyi bitirelim daha sonra.