Boyun sırt bölgesi kanama

Gerçekten napacağımı şaşırdım artık ağır bi kokuda var tüylerinde napsam bilmiyorum bulunduğu odada durmak bile aşırı etkiliyor

Hastaneden getirmiştim biraz, şuan elimde sadece tablet olarak var, mantar ilacı demiştiniz onu mu kullanalım flaglymi çinkomu
Flagyle ve mantara aynı anda başlayalım bana kalırsa. Şuan suluğunu alın. 4 saat sonra 1 tableti iyice toz hale getirip 1/8'ini çeyrek suluk suya katıp iyice karıştırıp aynı suya 4 damla da elinşzdeki mantar ilacından katın verin sabah ilaçlı suyu yenileyin. Suya çinko katmayın ama. Bu akşam mutlaka az da olsa ilaç içsin

Tüy kökleri de enfeksiyon kapmış flagyle %50 ihtimalle onu da çözer çözmezse eğer. Başka bir antibiyotij daha kullanmamız gerekebilir.

Flagyle ve mantara aynı anda başlayalım bana kalırsa. Şuan suluğunu alın. 4 saat sonra 1 tableti iyice toz hale getirip 1/8'ini çeyrek suluk suya katıp iyice karıştırıp aynı suya 4 damla da elinşzdeki mantar ilacından katın verin sabah ilaçlı suyu yenileyin. Suya çinko katmayın ama. Bu akşam mutlaka az da olsa ilaç içsin
Tamamdır hocam nasıl dersenizde şu gaga kenarına krem vs gerekirmi

Yara kabugu kalkarda öyle bir kanama ve kızartı var o bölgede
Şuan kanama yoksa birşey sürmeyin. Bu tedaviye bi başlayalım umarım çözecek. Giardia dan şüphelenmiştim ben. Protozoal bir parazit hastalığıdır. Ama tüy yolmaya neden olur. Deri sağlığını da bozabiliyor.

Şuan kanama yoksa birşey sürmeyin. Bu tedaviye bi başlayalım umarım çözecek. Giardia dan şüphelenmiştim ben. Protozoal bir parazit hastalığıdır. Ama tüy yolmaya neden olur. Deri sağlığını da bozabiliyor.
Aktif kanama yok ama kanatmış, tüy yolma sadece eski dipleri siyah olanları kopardigini gördüm o da 1 2 ancak sık şekilde tüy koparma görmedim

Geçen haftalarda suluk ile yıkanmaya çalışıyordu sirkeli su bıraktım epeyi bir yıkandı tekrar versem mi yarın

Kullandığınız batikon muydu anti bakteriyel onla bi silin kel kısmı nazik davranın tüy kapsüllerini kırmayın.

Geri