Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Kuşta az bir enfeksiyon var dışkıya göre. 2-3 gün probiyotik verip tekrar dışkı resmi paylaşın.
Tamam yarın alayım petshopcuda vardır herhalde değil mi bide gene kafes tabanına yatmış neden böyle yapıyor ki acabaKuşta az bir enfeksiyon var dışkıya göre. 2-3 gün probiyotik verip tekrar dışkı resmi paylaşın.
Kuşta az bir enfeksiyon var dışkıya göre. 2-3 gün probiyotik verip tekrar dışkı resmi paylaşın.
Hiç bilmediğim bir siteden buldum bahsettiğiniz ürün mü acaba burda bana yakın petshopda yoktur başka bi semtten bakmam gerekiyor veya bildiğiniz site var mı hemen elime ulaştıracakKanatlıoil prozim öneririm kaliteli üründür.
Link açmıyor20 ml 70 TL alavağınıza kanatlıoil sitesinden 250 ML 200 tl civarı sanırım
Burdan almanız avantajınıza olur. Hemde açılmamış ürün almış olursunuz.Prozim Probiyotik 250 ml - enzim - kuş - güvercin - muhabbet kuşu - kanarya
250 mlwww.kanatlioil.com
Link açmıyor
Tamamdır suluğu çıkartıyorum yarın sabah dediğiniz gibi yapayımSanırım sitede geçici bir problem var. Bir süre sonra halledilecektir. Bende denedim giremedim. Siz şimdiden suluğunu alın. Yatın sabah yarım suluğa mercimek tanesi kadar karbonat katarak verin. Probiyotik gelene kadar elektrolit dengesini sağlamaya çalışalım
Sanırım sitede geçici bir problem var. Bir süre sonra halledilecektir. Bende denedim giremedim. Siz şimdiden suluğunu alın. Yatın sabah yarım suluğa mercimek tanesi kadar karbonat katarak verin. Probiyotik gelene kadar elektrolit dengesini sağlamaya çalışalım
Tamam tşklerÇok az şeker ve tuz da eklenebilir ama sizi uğraştırmak istemedim. Siz dediğim gibi yapın tuzu fazla atarsınız falan gerek yok
Kanatlıoil sitesi normale dönmüşAyyy netten bulamadım ve bulduğum sitelerinde bilmiyorum bilmediğim için oralardan sipariş vermek istiyorum çünkü teslimat süresi vs hakkında bilgi yok sizin verdiğiniz site maalesef hala açmıyor dediğiniz ilaç bumu bian önce sipariş vermek istiyorum
Prozim Plus Sıvı Probiyotik Enzim Biotin ve Am - PttAVM.com - 2024
Prozim Plus Sıvı Probiyotik Enzim Biotin ve Aminoasit Takviyesi 250ml Prozim Plus Sıvı Probiyotik Enzim Biotin ve Aminoasit Takviyesi 250ml - 2024www.pttavm.com
Tamamdır teşekkürler hemen sipariş veriyorumKanatlıoil sitesi normale dönmüş
Teşekkürler şimdi siparişKanatlı oil sitesi yeniden aktif olmuş.
Kanatlı Oil Prozim 250 ml 180 TL kendi sitesinde. Daha uygun. Kendilerinden temin edin.
Prozim Probiyotik 250 ml - enzim - kuş - güvercin - muhabbet kuşu - kanarya
250 mlwww.kanatlioil.com
Veya İzmir'deki bayisinden de temin edebilirsiniz zaten İzmirde yaşıyormuşsunuz.
Referanslar
HOBİ PET — DERBY 16 –ROTA YENİŞEHİR ARENA –AMANOS EXTREM BEST PİGEONS OF İSTANBUL. TÜRKİYE GENELİ BAYİLERİMİZ VE TELEFONLARI ADANA : MEHMET SESLİ – 0530 340 09 56 ANKARA: DOĞAN BABYİĞİT- 0507 667 66 16 AYDIN : SEMİH ÖNER – 0507 836 66 45 BURSA ANA BAYİMİZ : MUHAMMET TÜFEKCİ – 0538 236 61 [...]www.kanatlioil.com
SıvıBu sıvı mı katı bir ürün mü