Berrin YASMİN
Emektar Üye
Canları yandığında, korktuklarında, yorulduklarında ve üşüdüklerinde titrerler. Oda geçer merak etmeyin. Kanat kasları yorulmuş demekki.
Son düzenleme:
Canları yandığında, korktuklarında, yorulduklarında ve üşüdüklerinde titrerler. Oda geçer merak etmeyin. Kanat kasları yorulmuş demekki.
H.buldum kuşlarım genleride sağlıklı ve güzeldi o zaman bende gözüm gibi bakıyorum onlara ama şimdi üretim yapmıyorum artık belki gene yaparım belli olmaz bana o dönemde bir tane ile başladım sonra iş hobi olarak üretime dönüştü yaşlanmış artık kuş bizler bile yaşlanıyoruz normal inşallah daha iyi olur kuş tekrardan geçmiş olsunhoşgeldiniz berrin hanım.sonunda geldiniz eskilerden bende varım ama bende çok uzun süredir foruma girmedim çünkü sizden tam 10 sene önce aldığım kuşa o kadar iyi baktım ki hiç veterinere götürmedim hiç hasta olmadı.taa ki 3 gün öncesine kadar.birden ağzından salyalı kusmuk geldi.karnında şişlik vardı.hemen veterinere götürdüm.tahlil yaptı.enfeksiyon varmış.5-6 tane ilaç ve vitamin verdi.eğer yemden kesilirse tekrar hemen getirin kursaktan beslicez dedi.bugün veterinere geri götürdüm.yoğun bakım küvezine aldılar.ağızdan beslemişler.karnındaki gazı aldık dediler.demin ziyaretine gittim.daha iyi görünüyor.evdeyken kafes dibinde halsiz uyuyordu.şimdi daha canlı ve salıncağında uyuyor.
Anladım tamam teşekkür ediyorum tekrar dün bi ara kafes tabanında ölücek gibi durdu çok korktum bi şey olacak diye ama bugün görmedim o şekilde neden öyle kafes tabanında durdu anlayamadım resim attım sizede ayağına çok az zeytin yağı sürdüm nette okudum rahatlatır diye ama iyi mi yaptım kötü bilmiyorumCanları yandığında, korktuklarında, yorulduklarında ve üşüdüklerinde titrerler. Oda geçer merak etmeyin. Kanat kasları yorulmuş demekki.
Aaaa ! Başınız sağolsun. Çok şaşırdım. Kuşun dışkıkarı falan normaldi. Kriz mi geçirdi acaba...
Yok yok ölmedi yanlış mı yazdım yoksa öldü diye ölecek diye korktum yazdım diye hatırlıyorum ama bakayım yanlış mı yazdım klavye hatası olabiliyor bazenAaaa ! Başınız sağolsun. Çok şaşırdım. Kuşun dışkıkarı falan normaldi. Kriz mi geçirdi acaba...
Aynen yok sizin diğer mesajınızı yanıt yazmıştım bende ona cevap verdiniz zannettim o yüzden siz fotoğrafa göre yorum yapmışsınız normal yaniBirşey yazmadınız sadece foto attınız öldü sandım.
Şuan iyi yem vs yiyor kafes tellerinde tırmanıyor ama dışarı salmadım dün bi ara kanatlarını çırptı güçlendirmek için mi yaptı bilmiyorum elektrolit ve premix ne bunların ne olduğunu bilmiyorumŞuan nasıl durumu ? Evde elektrolit var mı veya elekteolit katkılı herhangi bir premix ?
Mutivit var başka yok maalesef almam gerekiyorsa alırımBt amin forte veya aminovit gibi bir ürün var mı elinizde
Kuşun durumu iyi görünmüyor. Konumunuz İzmir görünüyor. İzmir'de başarılı kanatlı klinikleri var.
Şuan iyi ama dün bi ara bu şekilde yattı kafes tabanında şimdi ötüyor kendi kendine konuşuyor yem yiyor videoları izlediniz miKuşun durumu iyi görünmüyor. Konumunuz İzmir görünüyor. İzmir'de başarılı kanatlı klinikleri var.
Öz-Vet Kuş Kliniğini öneririm sizlere.
Hekim Veteriner kliniği de kanatlı kliniğidir.
Multivit var kusma vs hiç bir şey yok hassas terazi de yokKuşun dışkıları iyi görünmüyor,enfeksiyon var gibi. Kafes tabanına beyaz peçete serin kuş üzerine 6-7 tane dışkı yapsın sonra buraya foto atın.
Bu arada kuşunuzda öğürme kusma ağız içinde lezyon, ağız içinde koku var mı? Kuş kaç gram? Hassas teraziniz varsa kuşu tartın.
Vitamin probiyotik vs veriyor musunuz?
Kullandığınız marka varsa belirtin. Kaç kere ne düzende ne ölçüde veriyorsunuz?
Kuşun dışkıları iyi görünmüyor,enfeksiyon var gibi. Kafes tabanına beyaz peçete serin kuş üzerine 6-7 tane dışkı yapsın sonra buraya foto atın.
Bu arada kuşunuzda öğürme kusma ağız içinde lezyon, ağız içinde koku var mı? Kuş kaç gram? Hassas teraziniz varsa kuşu tartın.
Vitamin probiyotik vs veriyor musunuz?
Kullandığınız marka varsa belirtin. Kaç kere ne düzende ne ölçüde veriyorsunuz?