Ayak Tırnak Sorunu Kavrayamama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kadir er
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ayak tırnak sorunu kavrayamama

• Bilgim var

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bilgim yok

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

kadir er

Yeni Üye
Merhabalar. Kuşta benim sebebini bilmediğim şekilde bir yere takıldıysa da görmedim:
- Sol ayağını genelde kaldırararak (normalde yaptığından farklı) acı çeker gibi duruyor.
- konduğu yeri kavrayamıyor. mesela bardağın dibindeki içeceklere uzanırdı artık sarkamıyor.
- sol ayağını normalden farklı paytak paytak atıyor.
- rahatça konamıyor denge sağlayamıyor.
- normalden fazla kaşınıyor. sol ayağını gagasıyla kaşır gibi yapıyor.
- kepek gibi şeyler döküyor

yaşadığım yerde 2 veteriner var biri kuştan anlamıyorum dedi diğeri de zamanla geçer dedi yaklaşık 10 gündür böyle ve sanki daha da artıyor.

yardımcı olabilecek var mı ?

10 gün uzun bir süre ben incinmiştir diye düşünmüştüm ama öyle olsa 10 gün sürmemeli

Net birşey söyleyebilmek için röntgen görülmeli. Ben ilk etapta incinme diye tahmin ettim sadece 10 gün deyince şüphelendim

Ben sitede okuduklarımdan bi arkadaşın şikayetine akar gibi bir şey denmiş ilaç önerilmiş şikayetler benzer gibi geldi ama öyle düşünmüyosunuz sanırım.. resim ve videoyu görebildiniz mi?

Tekrar bakayım siz bir yerlere sıkışmış falan deyince o gözle bakmadım

Dışkıları nasıl dışkı resmi de paylaşır mısınız

Kafes tabanına beyaz peçete serin 6-7 tane dışkı yapsın sonra buraya foto atın.Kuşta kusma öğürme iştah kaybı var mı?

D vitamini eksikliği,nörolojik hastalıklar,salmonella,kursak mantarı gibi hastalıklar da dengesizliğe felce sebep olabilir.

kusma öğürme iştah kaybı yok. normalden fazla kaşınıyo genel olarak biraz daha fazla tüy döküyo ve gagasıyla sol ayağını kaşır gibi yapıyo.

peçete koydum şimdi yarına paylaşırım hocam

kusma öğürme iştah kaybı yok. normalden fazla kaşınıyo genel olarak biraz daha fazla tüy döküyo ve gagasıyla sol ayağını kaşır gibi yapıyo.

Ayak tabanını da çekin. Ordan da şüphelendim.

Ayağını bir yerlere çarptı mı gördünüz mü? Ayağına diken vs de batmış olabilir kaktüs falan varsa. Ayağının altında yara varmı bakın.
Kuşa multivitamin veriyor musunuz evetse ne düzende ne dozajda?

Ayağını bir yerlere çarptı mı gördünüz mü? Ayağına diken vs de batmış olabilir kaktüs falan varsa. Ayağının altında yara varmı bakın.
Genel beslenme diyetini yazın evet. Karaciğer probleminden tutun da vitamin veya mineral eksiklikleri de bu tarz sorunlara neden olabilir.
Resim için hızlıresim.com kullanın.
Video streamable.com 👍

D vitamini eksikliği,nörolojik hastalıklar,salmonella,kursak mantarı gibi hastalıklar da dengesizliğe felce sebep olabilir.
dengesizlik kelimesini

siteye nasıl eklendiğini bulamadığım için resmi burdan paylaşıyorum.

Ayağını bir yere çarpmadı belki perdeye takılmış olabilir ama yine de görürdük öyle olsa bu ihtimal çok zayıf bence.

Gözle görebildiğim bi yara yok. Yalnız ayak parmaklarının birleştiği yer sağlam ayağında tümsek gibiyken sol ayağında düz gibi..

Vitamin vermedim hiç şimdiye kadar hocam.

dengesizlik kelimesini

Ayağını bir yere çarpmadı belki perdeye takılmış olabilir ama yine de görürdük öyle olsa bu ihtimal çok zayıf bence.

Gözle görebildiğim bi yara yok. Yalnız ayak parmaklarının birleştiği yer sağlam ayağında tümsek gibiyken sol ayağında düz gibi..

Kuş vitamin eksikliği yaşıyor olabilir.D vitamini var mı elinizde? Bu arada hemen multivitamin sipariş edin kanatlı oil vitabol ve kanatlı oil prozim probiyotik öneriyoruz.

Hayır yok D vitamini. Tam olarak isimlerini paylaşırsanız ilaçların alayım. Eğer sizin önerdiğiniz bir yer varsa ordan da sipariş edebilirim. sağolun yardımcı oldunuz. ve nasıl uygulayacağım konusunda da bilgi verir misiniz?

dengesizlik kelimesini

Hocam sorun kuvvetle muhtemel vitamin ve mineral eksikliğinden eğer takviye başlamazsanız felç gibi olur ayağı veya ayakları. Vitabol prozim plus ve depovit marka multi mineral toz ( kırmızı toz ) ve depovit aminovit en kısa sürede bunları edinin. Haşlanmış yumurta verin yiyorsa.

Kanatlı oil içeriği geniş donanımlı ürünlere sahip.O yüzden kanatlı oil markasını öneriyoruz.Bütçeniz yoksa söyleyin başka marka da önerebiliriz.

Geri