Ayhan OTÇUOĞLU
Süper Moderatör
Yavruların folluğunun altında 3 günde yağlanma ve aşırı koku oluyor mu su tüketimi günlük ne kadar.
geçmiş olsun kusura bakmazsanız kafesin tellerine bakma imkanımız var mı?"teller yumuşak veya aralık mı fazlaydı acaba"diye düşünmeden edemiyorum..Ayhan hocam teşekkür ederim önerileriniz için. Baba sürekli besliyor, bende iyice doyuruyorum. Babayı gün içinde bir kaç kez (oda 5-10 dakika civarı) sadece kanadını örterken görüyorum.İlk iki yavru beyazlanmaya başladı, beyaz örtü çıktı. küçük yavrununki çıkmak üzere. Hocam birde şöyle bir durum var erkek kuşum çok sessiz, neşesi yok gibi. ne yapmam lazım ? kuşlarımda hiçbir sağlık problemi yok, dişi kafası tele sıkıştığı için öldü. Erkek kuşum neşesiz duruyor.
Hocam dışkısı normal hiçbir problem yok. Kuşumda gözlemlediğim tek şey neşesizlikDurgunluk yapan nedenlerden sadece bir tanesi. Hangisi olduğunu merak ediyorsanız dışkı analizi gerekir.
geçmiş olsun kusura bakmazsanız kafesin tellerine bakma imkanımız var mı?"teller yumuşak veya aralık mı fazlaydı acaba"diye düşünmeden edemiyorum..
Babanın ve yavrularının resmini görsek ??
Maşallah sağlıkla buyurler insallah erkeğe her gün mamasini verin evin sicakligida iyi diyorsunuz problem olmayacaktir insallah erkek kusun neşesiz sakin olmasini eşinin ölmesine bagliyorum esi ile buyuturken tek kaldi kafeste tek yavrular buyudukce hareketlenir yavrular yeme düsunce yeni disiyi erkegin kafesine atarsiniz fazla dişiniz yok ise şimdiden alin eve alişsin yabanciliğini atsinBuyur kardeşim, en küçük yavru altlarında kalmış gözükmüyor fotoğrafta
Maşallah sağlıkla buyurler insallah erkeğe her gün mamasini verin evin sicakligida iyi diyorsunuz problem olmayacaktir insallah erkek kusun neşesiz sakin olmasini eşinin ölmesine bagliyorum esi ile buyuturken tek kaldi kafeste tek yavrular buyudukce hareketlenir yavrular yeme düsunce yeni disiyi erkegin kafesine atarsiniz fazla dişiniz yok ise şimdiden alin eve alişsin yabanciliğini atsin
Teşekkür ederimHic korkma babalari annesinden iyi bakar
Allah razı olsun kardeşimMama vermeyi unutma hergun ver bide soguk da kalmasinlar gozun aydin bu arada
teşekkürler..kafes telleri sert olanlardan,tel aralıkları da ideal görünüyor ama..üzüldük..acaba depresyona falan girmiş olabilir mi bizim kuşta da geçen gördüm telin arasına kafasını soktuğunu bir defa..Hocam kafes 45x35 normal üretim kafesi.
http://naturbird.com/urun/45x35-uretim-kafesi/ Bu kafesten