Keşke organizasyonlar ist dışında farklı illerde de olmuş olsa iyi olurdu.diye düşünüyorum
Cihan Bey 2 hafta sonra benzer bir organizasyon Gaziantep'te olacak bilginize..
Keşke organizasyonlar ist dışında farklı illerde de olmuş olsa iyi olurdu.diye düşünüyorum
Birdahaki organizasayon ne zamandır?Bu organizasyonu kim yapıyor?
Yusuf bey bu bilgi için öncelikle teşekkür ederim,Gaziantep'te bu işe ilgi duyanlar ile bir bağım olmadı,platformda yeniyim,sizlerin samimiyeti inanın Hoşuma gitti,İstanbul'da bu Yüzden olmak isterdim ama buradaki ortam veya festival nasıl olur inanın bilmiyorum
kuşçular fuarı demiş genelleme yapmış arası 1 ay olduğuna göre bence muhabbet kuşu kanarya falan olmaz güvercin olabilir diye düşünüyorumyukarıdaki takvimde 6-7 aralıkta tekrar etkinlik olduğunu görüyorum. yine malzemeler ve aksesuarlar olur mu bu tarihlerde de.
Tmm Yusuf bey ne yapalım İstanbul'a mı?gelelim��
Ankara'da ki festivale antepli kanarya sevenler derneği de katılmıştı, büyük ihtimalle orada da malzeme satışı olacaktır, kanarya severler çok fazla kesin orada da rağbet olur fuara
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:21 -->-> Daha önceki mesaj 23:17 --
15-16 kasım Güneykent mah. 234 nolu cadde 500 evler şahinbey plaza (burç yolu kavşağı) şahinbey gaziantep
Aynen kanarya etkinliği daha çok olur. Başkent kanarya severler vs otobüsle gidecek haberim var Feshane de beraberdik.. Muhabbet kuşunda olmasa da kanarya camiasında büyük bir dayanışma var.. Adresi bulmanıza da çok sevindim
6-7 aralıkta Feshanede bir organizasyon daha var
bu Diyarbakır tanıtım günleri ne oluyor.
bilgisi olan varmı?