murat DEMİR11
Onursal Üye
5 tl ücreti var
kuş severler olarak gidip bi görmek lazım. vakti olan, imkanı olan kaçırmasın derim. gerçek show muhabbet kuşu nasıl olur, yarışmada bakılan vasıflar neler bunları görmek açısından da iyi olur.
malzeme satışı ileilgili güzel şeyler söyleniyor ama benim merak ettiğim (gerçi üstte de bir arkadaş sormuş ama) kuş satışı olacak mı? Bu konuyu biraz daha çarmısınız. bildiğim kadarıyla yarışmaya giren kuşları ziyaretçiler ilk etapda göremeceyek.
Mesela yarışmaya giren ve derece alan bir kuşun yavrusunda almak istesem nasıl olacak? Oraya bu kuşların yavrularını getiren olur mu veya yarışmanın hangi günü kuş satış olacak, fuarın ilk günü satış olur mu yoksa pazar günü mü satış olacak. bilgisi olan arkadaşlardan rica etsem bu konularıda biraz açar mısınız?
benim gibi istanbul dışından gelip oradan kuş almak isteyenler için önemli bilgiler bunlar...
kuş kaliteleri çok aman aman değil fiyatlarda piyasayla aynı ama aksesuar ve ek ürünler çok uygun. 10 adet folluk aldım tanesi 1 tl internette en ucuz 1,75 ve min. 30 adet alımlarda var ki neredeyse %50 ucuz. iki poşet yaklaşık büyük by kalamar kemiğini 10 tl ye aldım 20 tane felandır. 15 tl ye 30-40 tl lik kafesler satılıyor. aksesuar ve malzeme için mutlaka gidilmeli 10 tl giriş parası hayli hayli kurtarıyorsunuz.
harbı ya kalamar kemigi alacaktık unuttuk
Ben baktım ağabey hatta Levent ağabeyle de baktım sadece poşette küçük minik boy vardı bulamadım.
Demekki biz bakar kör olmuşuz gezdik durduk sabahtan akşama kadar nerdeyse istediklerimizi bulamadık
tlf konuşmakdan bır de hava almaya cıkmadan fırsat bulamadın sen bakmaya malzemelere