Ceren hanım ben tarım bakanlıgına baglı bir enstitünün hücre bankası laboratuvarında çalışıyorum. söz konusu hücre üretimi olunca izole ve steril bir ortam olması şart. Laboratuvarın sterilizasyonu için sürekli irtibat halinde oldugumuz bir firma var,ordan sürekli gelen bır bey bana bu kollaidal gümüşden bahsetti. biz ortam sterilazyonu için hidrojen peroksit konsantre solüsyon+kollaidal gümüş seyrelti solusyonu bir aletten püskürtme yoluyla yapıyoruz. bizim kullandıgımız gumus solusyonu baslarda 10 PPM oranındaydı sımdı bunu 5 PPM e cekmısler,bunun nedenını sordugumda konu acıldı.. bu maddenin tüm bakteri,mantar,virüs,parazit hatta ve hatta kötü huylu kanser hücrelerini bile yok ettiğini söyledi.. insan saglıgında dıkkat ederek kullanılsa gelıstırılırse bır cok hastalıgın onune gecılcegını ve hatta kanserı bıle yenebılcegını soyledı.. ee neden o zaman gelıstırılıp saglıkta kullanılmıyor dıye sordugumda avrupa ve amarikadakı güçlü antibiyotik ve ilaç firmalarının bunun önune gectıgını soyledı,cunku bu saglıkta kullanılsa bırcok ilac,antıbıyotık kullanmaya gerek kalmıcak bu fırmalar ıflas edebılırlermıs.. bu bey gunluk olarak yarım cay bardagı 5 ppm bu kollaidal gumus suyundan duzenlı olarak ıcıyormus 3 senedir. ve 3 senedır en ufak bır grıp bıle olmadım dıyor. oglunun yuzunde sıvılce sorunu varmıs bırcok sey denemısler en sonunda bu sıvıdan yuzune gozlere gelmıcek sekılde puskurtme yapmıslar,uzun yıllardır yasadıgı sıvılcelerınden kurtulmus.. kepek ıcın saclara puskurtme yapabılırsın dedı.. sonra 2. dunya savası zamanlarında avrupada veba salgınından bırcok ınsan telef olmus,sadece romenlerde 1 ınsan bıle hayatını kaybetmemıs,cunku bunlar geleneksel duzenlı olarak damardan kollaidal gumus kullanıyorlarmıs.. tek yan etkısı asırı kullanıldıgında ınsan teni mavi renk alıyomus. bana tum bunları googledan arastırmamı soyledi bende merak ettim hemen göz attım.. dedıgı gibi gorusu savunan doktorlarda var,savunmayan aksını soyleyen doktorlarda.. hatta son olarak amarikadakı meshur doktorumuz Mehmet Öz de bunun dogrulugunu savunan acıklamalar ve deneyler yapmıs.. tum forumdakı arkadaslar bu konuyu cevresınden ve ınternetten arastırırsa bence bu madde camasır suyundan daha az rısklı.. youtubede kollaıdal gumusun nasıl evde elde edılebılcegı hakkında vıdeolarda var,bu elde edılen bırım ppm cınsınden yanı milyonda bir,biz birde bunu sulandırırsak bence camasır suyundan daha az tehlikeli olur.. tüm forum arkadaslarımdan özellikle Ceren hanım sizden bu konu üzerinde durmanızı isterim..
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:28 -->-> Daha önceki mesaj 21:20 --
İşten yorgun geldim ve akşam saati telafuz ve yazımda hata varsa affola. Biraz reklam gibi durmus okuyunca ama asla reklam değildir,yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim. Ben KOLLAİDAL GÜMÜŞ hakkında gerekli arastırmayı yapıyorum sizde yaparsanız ne kadar cok bılgı o kadar iyi olur dıye dusundum.. Birde camasır suyu önerisine ben katılmıyorum, Ceren hanım son care olarak denemıs,bence dıger arkadaslarda boyle yapmalı,ilk olarak bu yontem denenmemeli bence.. Çünkü bir hocam 1000de 1 sulandırılmıs camasır suyunun DNA yı bıle parcaladıgından bahsetmişti eskiden.. Hastalıktan kurtulsa bile hayvan daha sonra kalıcı genetik yada morfolojık bozukluklara ugrayabılır..