Tamam Erdem sen [MENTION=8503]Atılım BUKAĞIKIRAN[/MENTION]'a mesaj at. Kuşunu al..
Hayırlı olsun , sana dert oldu Levent abi
Levent Bey ben husam1415 nickli 2.yedeğim.
2. Talihli kuştan feragat ederse alabilirim. Emekleriniz için teşekkürler.
Levent Bey
Bu Perşembe iş nedeniyle yurtdışına çıkacağım.Asil kazanan çıkmazsa 18 ocak tarihinde döneceğim için bu tarihte almamda bir sakınca olur mu?
Kazanan arkadaşlar en kısa sürede ilgili arkadaşa mesaj yoluyla ulaşsınlar lütfen..
[MENTION=12786]Ebru Tunçer[/MENTION] ==> [MENTION=6387]Levent ACAR[/MENTION]
[MENTION=10273]Ensar YILMAZ[/MENTION] ==> [MENTION=6387]Levent ACAR[/MENTION]
[MENTION=10629]Erdem ARTAN[/MENTION] ==> [MENTION=8503]Atılım BUKAĞIKIRAN[/MENTION] (İlk çekilişin yedek talihlisi yanlış anlaşılmadan dolayı şimdi ortaya çıktı..)
[MENTION=13710]Kayahan[/MENTION] ==> [MENTION=6907]Yunus Köprübaşı[/MENTION]
[YOUTUBE]0MVhgO9JMPM[/YOUTUBE]
Hocam Trabzondaysanız cekilise neden katıldıniz.bende diyorum konuda benden bahsedilmiş ama adım neden geçmiyor. meğerse atılım ustanın kümeste talihli ben çıkmışım.ilk çekilişin kazananı ortaya çıkınca düzeltme yapılmış zaten trabzondayım kuşu alamayacaktım. inşallah kuşlara iyi bakacak kişilere gitmiştir.hayırlı olsun. [MENTION=6387]Levent ACAR[/MENTION] güzel bir organizasyon oldu.size ve kuş sahiplendirecek diğer arkadaşlara teşekkür ederim.
Hocam Trabzondaysanız cekilise neden katıldıniz.
Mobilden gönderildi.
arkadaşlar 1 haftadır yoktum evimde toprak kayması olmuştu o yüzden kimden kazandım kuşu numaram 05353115515
Bu Hediye Birazda oLsa Yüzümü Güldürdü Evimi Kaybettikten Sonra
Bu Hediye Birazda oLsa Yüzümü Güldürdü Evimi Kaybettikten Sonra