murat DEMİR11
Onursal Üye
Uretci ve 2 den kusu fazla olan katilmasaydi iyi olurdu
Son düzenleme:
Benim almaya zamanım yok, elimde de 1 tane 4 aylık dişi var, o yüzden ben hakkımı [MENTION=13866]Erkan DEMİR[/MENTION] kardeşime devrediyorum. [MENTION=6387]Levent ACAR[/MENTION]
Talihli yarına kadar gelmezse kuş bana geçiyor sanırım
Cihan bey özelden yazışmıştık, kuşunuzun fotosu pazartesi paylaşıyorum, ancak kuşu elden almanız gerekmekte idi, il dışına gönderemiyorum. Levent abi ne yapalım?
Nur hanım, şu saate kadar haber gelmedi. Yarın akşama kadar sen ya da bir tanıdığın ulaşırsa gelip kuşu alabilir. Yarın akşam yeni çekiliş yapacağım.
Çekilşte çıkan, ya da yedek kazanan, ya da bunların yönlendirdikleri yarın akşama kadar ulaşıp kuşu alamazlarsa yeni çekiliş yapılacak Yunusçum.
Yunus bey bende sizin çekilişin yedeğiyim,bana çıksa armağan edecektim uzaktayız çünkü
Levent bey size yarın bilgi vereceğim
[MENTION=6387]Levent ACAR[/MENTION] , birkaç gündür ailevi sıkıntılardan foruma girememiştim, Hediyeyi kime veriyorum ben simdi.. Ares16 kullanıcısından herhangi bir mesaj gelmedi henüz, yedek talihliye teslim edeyim mi, yeni bir cekiliş mi yapılacak? Beni bilgilendirirsen sevinirim.