Ali Ergün Türköz
Emektar Üye
İlk dişi ilk kuluçkasında şaşırttı beni. 4 yavru da böyle oldu
Hayırlı olsun abiDiğer çiftin 2 yavrusu vardı onlar da şuan böyle ;
Ekli dosyayı görüntüle 54031
sanırım tatlışlıktan kalp krizi geçireceğim ne tatlılarrrrrrrrrrrrİlk dişi ilk kuluçkasında şaşırttı beni. 4 yavru da böyle oldu
Ekli dosyayı görüntüle 54028
Ekli dosyayı görüntüle 54029
Ekli dosyayı görüntüle 54030
Maalesef bu iki yavru da 2. aylarını tamamladıktan sonra öldüler. Bugün de babaları öldü.Diğer çiftin 2 yavrusu vardı onlar da şuan böyle ;
Ekli dosyayı görüntüle 54031
Abi başın sağolsun tekrar hoş geldin bu aradaMaalesef bu iki yavru da 2. aylarını tamamladıktan sonra öldüler. Bugün de babaları öldü.
Hoşbuldum canım kardeşimAbi başın sağolsun tekrar hoş geldin bu arada
Valla abi kuşuna üzüldüm geri dönmenede çok sevindimHoşbuldum canım kardeşim
Maalesef bu iki yavru da 2. aylarını tamamladıktan sonra öldüler. Bugün de babaları öldü.
Artık buralardayım kardeşim. Eskisi gibi devam.Valla abi kuşuna üzüldüm geri dönmenede çok sevindim
Melih hocam teşekkür ediyorum. Evet bazı zorlu süreçler yaşadık şuanda da aynı süreçler devam etmekte ama artık buradayım. Sizleri gördüğüme ben de mutlu oldum.Öncelikle tekrar hoş geldiniz . Başınız sağ olsun. 1 yıl olmuş online olmayalı ara sıra uğrayın sizi de aramızda görmekten mutlu olalım.
Çok iyi oldu abi dönmen. Ben de yarın kuşumu veterinere götürücem tümörden şüpheleniyorum abiArtık buralardayım kardeşim. Eskisi gibi devam.
Melih hocam teşekkür ediyorum. Evet bazı zorlu süreçler yaşadık şuanda da aynı süreçler devam etmekte ama artık buradayım. Sizleri gördüğüme ben de mutlu oldum.
Hayırlısı olsun inşallah kardeşim, bizi de bilgilendirirsin durumla ilgili.Çok iyi oldu abi dönmen. Ben de yarın kuşumu veterinere götürücem tümörden şüpheleniyorum abi
Dönmene sevindim. Başın sağolsunArtık buralardayım kardeşim. Eskisi gibi devam.
İnşallah kardeşimAllah razı olsun abi. Veterineri aradım randevu ile çalışıyoruz dediler ya pazartesi gidicem ya da cuma günü inşallah bişey olmaz oğluma abi
Teşekkür ediyorum kardeşim, sağolasın...Dönmene sevindim. Başın sağolsun
Allah razı olsun abiİnşallah kardeşim