Ali Ergün Türköz
Emektar Üye
İkinci dişi kuşun toplamda dolu 2 yumurtası vardı, sabah 7 civarı ilk yavru çıktı yumurtasından. 17. günün de çıktı. Yavru biraz küçük, anne henüz beslemedi.
Bu yavrumuzun kuyrukta, kanat aralarında ve sırt kısmında turkuaz renk gördüm az önce. Henüz fotoğraflayamadım, daha sonra paylaşacağım.İlk çıkan yavru tüylenmeye başladı. Hangi renk bir yavru olacak bu sizce?
Ekli dosyayı görüntüle 53282Ekli dosyayı görüntüle 53283
Maşallah abi sağlıklı olurlar inşallahBu yavrumuzun kuyrukta, kanat aralarında ve sırt kısmında turkuaz renk gördüm az önce. Henüz fotoğraflayamadım, daha sonra paylaşacağım.
Bu yavrumuzun kuyrukta, kanat aralarında ve sırt kısmında turkuaz renk gördüm az önce. Henüz fotoğraflayamadım, daha sonra paylaşacağım.
Amin kardeşimMaşallah abi sağlıklı olurlar inşallah
Valla Alp kardeşim ben de meraktayım, fotoğraflayacağım senin için birazdan. İlk ağızda rainbow sürprizi olmasın
Maşallah abiAz önce kontrol ettiğimde bugün ilk yavrusu çıkan dişinin ikinci yavrusu da çıkmıştı
Ekli dosyayı görüntüle 53399
Erken çıktılar beklemiyordumMaşallah abi
Zaman ayarlı yatmış demek ki. İşini biliyor.Az önce kontrol ettiğimde bugün ilk yavrusu çıkan dişinin ikinci yavrusu da çıkmıştı
Ekli dosyayı görüntüle 53399
Valla kardeşim şaşkınım bir şey diyemiyorumZaman ayarlı yatmış demek ki. İşini biliyor.
İnşallah büyümeleride böyle hızlı olurErken çıktılar beklemiyordum
Bu yavru hakkında ki fikrin ya da hissiyatın nedir @alph kardeşim?
İnşallah kardeşimİnşallah büyümeleride böyle hızlı olur
Türünün ilk ve son örneğiTavus kuşu gibi kuş olur bence bu.
evet vallaha ben kendi muhabbet yumurtalarımda bile bu kadar heyecanlamadımTürünün ilk ve son örneği
4-5 güne netleşir diye düşünüyorum bakalım. Sağlıklı olsunlar da hangi renk olursa olsunlar. Anne baba güzel ve tatlı kuşlar.evet vallaha ben kendi muhabbet yumurtalarımda bile bu kadar heyecanlamadım