Ali Ergün Türköz
Emektar Üye
Az önce 6. yumurta geldi
Az önce 6. yumurta geldi
Ekli dosyayı görüntüle 52182
İnşallah hocam, darısı bu hevesi yaşamak isteyen herkeseMaşallah maşallah bildiğim kadar 4 yumurta kesin dolu, diğer 2 sinide yeni yaptığı için dolar inşallah. Tüyleri kadar ömürleri olsun.
Kardeşim, teşekkür ederimMaşallah..
Maşallah kuşlarınıza bende eş alacağım kuşumun anne olduğunu görmek büyük zevk verir bana6. yumurtasını yapan çiftin çiftleşmesi durdu. Sanırsam 6 son. İlk yavru 18 Şubatta çıkacak hayırlısı ile.
Hadi inşallah, bekliyorum paylaşımlarını şimdidenMaşallah kuşlarınıza bende eş alacağım kuşumun anne olduğunu görmek büyük zevk verir bana
Abi bugün yumurtaları boş olan dişi 8. gün yani bugün 3. yumurtasını indirdi. Sence kızgınlık yumurtası mı indirdi abi?Boş yumurtalara yatıyorsa, diğer çiftin son 3 yumurtasını kaydırabilirsin boşları alıp.
Tercih meselesi tabi.
boşlar arka arkaya geldiyse kızgınlık yumurtası olabilir
boş yumurta yumurtlamaya devam ederse kronikleşmeden veterinere götürmek doğru olaiblir fakat şuan bişey söyleyememboşlar arka arkaya geldiyse kızgınlık yumurtası olabilir
İlk 2 yumurtaya yatmadı zaten hiç, o yüzden yavru beklemedim pek. Şuan yattı üzerine. Aktif olarak çiftleşiyorlar. Sizin dediginizi ben de biliyorum ama şuan ki durum farklı. 8 gün sonra geldi 3. yumurta, aslında 4. yumurta bu. İlk yumurtasını tünekten bırakıp kırmıştı zaten. Acemi, ilk kuluçkası.boşlar arka arkaya geldiyse kızgınlık yumurtası olabilir
Teşekkür ederim kardeşim. Dolu yumurtaların hepsinin sağlıklı çıkıp yaşayacağını düşünürsek 11 toplamda.Abi ilk önce hayırlı olsun maşallah baya da dolu yumurta var inşallah hepside sağlıklı olur birde bir sorum var birde dolu yumurtalarıda sayarsan kaç muhabbet kuşun var