lulu4
Yeni Üye
TamamGeçmiş gibi görünüyor tam geçmediysede daha sonra tekrar mantar ilacı kullanırız. Ama koksidiyoz içinde PIYELOSEPTYL kullanmamız gerekiyor.
TamamGeçmiş gibi görünüyor tam geçmediysede daha sonra tekrar mantar ilacı kullanırız. Ama koksidiyoz içinde PIYELOSEPTYL kullanmamız gerekiyor.
Meraba kuş halsiz oldu yine kusması yok ama halsiz görünüyor piyelosetly ilacını aldım.şimdi size kuşun videosunu göndercemEvet ilaçtan dolayı. Kuşun enerjisi nasıl? Kusma yada kusma hareketi varmı?
Meraba kuş halsiz oldu yine kusması yok ama halsiz görünüyor piyelosetly ilacını aldım.şimdi size kuşun videosunu göndercem
https://streamable.com/jfe6j uyuyor şimdi birazdan videosunu yükledikten sonra uyandı yemek yiyiyor o yemden burda bulamadım internetten siparis vercem
EvetDışkı fotoğraflarıda ekle. Bugün vitamin verdinmi kuşa?
Ekledim dışkı resmini bakar mısın? Yine bogazını aşagı yukarı kaldırıyor yeni yem doldurdum ondan sonra öyle yapmaya başladıDışkı fotoğraflarıda ekle. Bugün vitamin verdinmi kuşa?
Abi 2. Videoyuda yükledim bir bakar mısınDışkı fotoğraflarıda ekle. Bugün vitamin verdinmi kuşa?
Tamam yine kustuBunun mantarı tam geçmemiş. O triflucanın mg'ı düşük onun yerine kapsül kullanalım.
Eczaneden FLUCAN 150 mg 1 kapsül (Flukonazol) al. Tam dolu suluğa bir pirinç tanesi kadar ekle ve karıştırıp ver kuşa. Yarın bu ilaca başla. Koksidiyoza sonra bakarız.
Bugun eczaneye gitmek için geç oldu nöbetci eczane yarın var ama o da uzakta pazartesi alacam.Bunun mantarı tam geçmemiş. O triflucanın mg'ı düşük onun yerine kapsül kullanalım.
Eczaneden FLUCAN 150 mg 1 kapsül (Flukonazol) al. Tam dolu suluğa bir pirinç tanesi kadar ekle ve karıştırıp ver kuşa. Yarın bu ilaca başla. Koksidiyoza sonra bakarız.
Bugun eczaneye gitmek için geç oldu nöbetci eczane yarın var ama o da uzakta pazartesi alacam.
Bugün 5 damla damlattım yine çok kötü ya ölcek gibiOzaman triflucana devam et alana kadar, alınca kapsülü kullanırsın. Triflucanıda 7-8 damlaya çıkar.
İlaç dozajı az kalmış, Flucan(100 ml suya 10 mg etken madde) ile önerilen dozaja 50 ml (yarım suluk) için, 20 damla triflucan ile ulaşabilirsiniz. Geçmiş olsun.Bugün 5 damla damlattım yine çok kötü ya ölcek gibi
20 damla zarar vermez mi ona flucanı mı alıyim yoksa şuruba mı devam edeyim ne yapcağımı şasırdımİlaç dozajı az kalmış, Flucan(100 ml suya 10 mg etken madde) ile önerilen dozaja 50 ml (yarım suluk) için, 20 damla triflucan ile ulaşabilirsiniz. Geçmiş olsun.
Ama triflucanı 8 9 gündür kullanıyorum zarar vermez mi ona bir süreden sonra bırakmak gerekirmiş bu ilacıİlaç dozajı az kalmış, Flucan(100 ml suya 10 mg etken madde) ile önerilen dozaja 50 ml (yarım suluk) için, 20 damla triflucan ile ulaşabilirsiniz. Geçmiş olsun.
Flucan @umitFB tarafından 1 pirinç tanesi 100 ml suluğa olarak önerilmiş size. Etken maddeleri aynı flucan ile triflucanin o da flucanozole. Pirinç 10 mg ise 100 ml suda 10 mg Flucanozole olmuş olacak.Ama triflucanı 8 9 gündür kullanıyorum zarar vermez mi ona bir süreden sonra bırakmak gerekirmiş bu ilacı
Hastalıklar hakkında @umitFB daha tecrübeli, süreçle ilgili isterseniz danışınız. Ama dozaj işi biraz matematik, flucan ile oluşturulan karışıma triflucan ile de ulaşılabilinir.Ama triflucanı 8 9 gündür kullanıyorum zarar vermez mi ona bir süreden sonra bırakmak gerekirmiş bu ilacı