lulu4
Yeni Üye
uyurken saklar kafasınıLa bunun kafası nerde
uyurken saklar kafasınıLa bunun kafası nerde
https://streamable.com/nw8j3 buda 2.video yemi alır böyle agzında gezdirir şimdi aşagıyaya yem yemeye inmiş
2. Videoda aşagıdaLa bunun kafası nerde
2.video asagıda bakar mısın nasıl sence biraz yorgun görunuyouyurken saklar kafasını
Banyoda kendisi yapıyor çok zeki kuşuyurken saklar kafasını
2.video asagıda bakar mısın nasıl sence biraz yorgun görunuyo
İnş düzelir teşekkür ederimE normal hasta kuş. Birde aşırı dozda ilaç verdin onunda etkisi var. Biz elimizden geleni yapalım şifa Allah'tan.
Neden kiDuş almasını engelleyin derim şahsen.
Siz yoğum bakımda olan bir insanın duş aldığını gördünüz mü ? Veya bünyesini güçlü bir şekilde düşürmüş hasta olan bir bireyin duş aldığını ? Mümkün mertebe sıcak tutmak isteyecektir bu kişi kendiniNeden ki
Kendine geldi sonra koydum hani ilac verince tüylerine dökulmuştu ya o yuzden duş aldırdım onaSiz yoğum bakımda olan bir insanın duş aldığını gördünüz mü ? Veya bünyesini güçlü bir şekilde düşürmüş hasta olan bir bireyin duş aldığını ? Mümkün mertebe sıcak tutmak isteyecektir bu kişi kendini
Havalar soğuk üşütebilir yapıcaksanız 2haftda 1 yada 1 ayda bir yapın ben 2 haftada 1 yapıyorumNeden ki
Yapmayın büyük hata olacaktır.Kendine geldi sonra koydum hani ilac verince tüylerine dökulmuştu ya o yuzden duş aldırdım ona
Ama buda var kuşum arada kaşınıyor banyo yaptırılmasıda önemliymiş parazit içinHavalar soğuk üşütebilir yapıcaksanız 2haftda 1 yada 1 ayda bir yapın ben 2 haftada 1 yapıyorum
Tamam yapmam ama kaşınıyo bazen o sırada banyo yapma istiyoYapmayın büyük hata olacaktır.
Öncelikle vücut ısısı düştüğü için bünyesi sıcaklığı arttırmak için enerji harcayacak
Yine sıcaklık düştüğü için başka hastalıklara davetiye çıkabilir vs vs... .
Evet önemlidir ama kış aylarında çok yapılması iyi değil 2 haftada 1 ya da 1 ayda bir zaten onlarda bir müddet temizliğini yapıyorlarAma buda var kuşum arada kaşınıyor banyo yaptırılmasıda önemliymiş parazit için
Tamam öyle yaparımEvet önemlidir ama kış aylarında çok yapılması iyi değil 2 haftada 1 ya da 1 ayda bir zaten onlarda bir müddet temizliğini yapıyorlar
Hastalık durumunu TAMAMEN atlatana kadar duş aldırmayın. Gerek yok şu aşamada. Tüy dökülecek zaten duş alması buna hiç bir fayda sağlamayacak hasta olduğu için de yan etkileri olacak , bırakın hayvan iyileşsin güçlensin bünyesi yerine gelsin sonra bakarsınız keyfi şeylere..Tamam öyle yaparım
ahahaahaLa bunun kafası nerde
Bugün 4. gün yarın yine atcam dışkısını birsey sorcam dışkısı eskiye göre daha ince sanki bu normal mi ilaçtan dolayı mı böyle?E normal hasta kuş. Birde aşırı dozda ilaç verdin onunda etkisi var. Biz elimizden geleni yapalım şifa Allah'tan.