Eminmisiniz yemedigine? Besin olarak ne veriyordunuz yesillik olur suana kadar baska neler tuketti hepsini yazar misiniz?evet ama yemiyordu onu zaten, şu an sadece yatıp hızlı nefes alıyor elimle rahatlatmaya çalışıyorum son zamanları gibi..
Keşke o vakte kadar aspur verseydiniz veya bir miktar kırılmış yem ara ara ogrenmesi icinde yem kirmasi icin normal yem. Kursagı nasıl? Ten rengi nasıl detaylı bir video çekebilir misiniz?evimdeki çiftin tek yavrusuydu, yeme tam düşemedi, yemleri kırıp içini de kırıyordu az birazını yiyordu ama dışkı normaldi o yüzden bessleniyor en azından dedim,arada yumurta beyazı yedi onun dışında o kadar
Ya ciddiyim cok uzuldum bayagi kotu gorunuyor gecmis olsun bende birseyler bilsem mutlaka soylerdim
Nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama bence başka veteriner araştırıp götürün kuşunuzu ilçe dışı yerlere de bakın yazık kuşaVeterinerle sürekli iletişim halinde olmanızı tavsiye ederim. Zaten telefondan iletişim halindesiniz, videosunu çekip hem buraya hem ona atın ve hekimden tavsiye alın.
Diğer mesajları şimdi gördüm gerçekten çok üzgünüm başınız sağ olsunNerede oturduğunuzu bilmiyorum ama bence başka veteriner araştırıp götürün kuşunuzu ilçe dışı yerlere de bakın yazık kuşa
gerçekten çok üzüldüm kendi kuşumun acı çekişi geldi gözümün önüne galiba o da sizinki gibiydi. Gerçekten çok zor. Üç kuş kaybettim. Size bir tavsiye vereyim. Nerde ucuzsa ordan hemen almayın. Bana bağırsak hastalıklı sanırım kuş sattı. Kuş o kadar masumdu ki hiç kaçmaya çalışmaz uçmayı bile bilmiyordu. 5 gün sonra vefat etti. Kuşu siz seçin.