LİMON<3EGE
Meraklı Üye
zaten kırmızı olan büyük ihtimal sulphaVerdiği ilaçlar bunlar kırmızı olan 4 damla diğeri ise 0.1 ml verdi
aynen diğeri ney oral yazıyor acaba solunumla ilgili olabilir mi eğer öyleyse niye verdi anlamış diilim. Onu da vereyim di mi belki tedbir amaçlı vermiştirzaten kırmızı olan büyük ihtimal sulpha
ben bilmiyorum ne yazıkkiaynen diğeri ney oral yazıyor acaba solunumla ilgili olabilir mi eğer öyleyse niye verdi anlamış diilim. Onu da vereyim di mi belki tedbir amaçlı vermiştir
@yao akoyani son bir şey soracağım size kusura bakmayın çok değer veriyorum kuşuma genel durumuna baktığınızda bir değerlendirme yapsanız hani nasıl durumuiyileşir mi kurtulur mu bu ilaçlarla şimdiden teşekkür ederim.
Kırmızı renkteki ilaç yüksek ihtimalle sulphamezathine. Diğer ilaç ise, makrolit grubuna bağlı tilmikosin. Gram pozitif bakteriler de ve solunum yolu enfeksiyonlarında kullanılır genelde..Verdiği ilaçlar bunlar kırmızı olan 4 damla diğeri ise 0.1 ml verdi
onu vereyim mi hocamKırmızı renkteki ilaç yüksek ihtimalle sulphamezathine. Diğer ilaç ise, makrolit grubuna bağlı tilmikosin. Gram pozitif bakteriler de ve solunum yolu enfeksiyonlarında kullanılır genelde..
Veterinerin söylemiş olduğu dozajlarda başlayın ilacaonu vereyim mi hocam