LİMON<3EGE
Meraklı Üye
Recai hocam yarın alsak gecikmiş olur muyuz?
Alabilirsiniz.Recai hocam yarın alsak gecikmiş olur muyuz?
Tamam hocam sagolun kursak mantarı mi kesin kurtulur değil mi? Bir de ayrıca ilginiz için teşekkür etmek istiyorum @Recai SULAMİS @Yağmur KuşsanAlabilirsiniz.
Kursağındaki mantar yedikleri dolayısıyla vücuttaki sindirim organlarına taşındığı için. Ondan kaynaklı yani.İshali de mi bundan dolayı
İlaçları Recai Hocamın söylediklerine göre verirseniz kurtulur. Bir şey değil, hepimiz yardım etmek ve almak için buradayızKurtulacak yani di mi? Çok teşekkür ederim ikinize de.
Tedaviye başlayalım, kurtulacak inşallah..Kurtulacak yani di mi? Çok teşekkür ederim ikinize de
Bu mesajlarda kendimi gördüm.Bende kursak mantarinı bizzat yaşadim.Recai hocam sağolsun kurtarmışti kuşumu.Dilerim kuşunuz tez zamanda sağlığına kavuşur.Çok geçmiş olsun.Kurtulacak yani di mi? Çok teşekkür ederim ikinize de.
Teşekkür ederimBu mesajlarda kendimi gördüm.Bende kursak mantarinı bizzat yaşadim.Recai hocam sağolsun kurtarmışti kuşumu.Dilerim kuşunuz tez zamanda sağlığına kavuşur.Çok geçmiş olsun.
Pardon @Recai SULAMİS hocam bu diski o dışkı diil ilk attığım gece olanSağdaki bu hocam ayrıca tüyde olduğunu da eklemek isterim @Recai SULAMİS
Bu dışkılar koksidiyoz a benziyor. Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyun 3,4 tane dışkı yapsın bakalım.Koksidiyoz olabilir mi ? @Recai SULAMİS