Çift muhabbet kuşu

Çift kuşlarım suanda farklı kafeslerde onları dışarı cıkartıp uçuriyim mi yoksa 10 gün boyunca farklı kafeslerde kalsınlar mı

Muhabbet kuşlarım farklı kafeslerde ve her ikisi de şuanda kıpır kıpır birbirlerine ötüyolar dışarı cıkartıp onların birbirlerine alışmaları için zaman tanımalımıyım onlara

Flood yapamayınız. Mesajlarınızı tek başlık altında yazınız.
Çift kuşlarım suanda farklı kafeslerde onları dışarı cıkartıp uçuriyim mi yoksa 10 gün boyunca farklı kafeslerde kalsınlar mı
Muhabbet kuşlarım farklı kafeslerde ve her ikisi de şuanda kıpır kıpır birbirlerine ötüyolar dışarı cıkartıp onların birbirlerine alışmaları için zaman tanımalımıyım onlara

Dişi tüyde ise ayrı kafeslerde kalsınlar salmayın yada birleştirmeyin.

Amin forte b vitamini suyuna kaç damla sıkmam gerekli

Flood yapamayınız. Mesajlarınızı tek başlık altında yazınız.

Dişi tüyde ise ayrı kafeslerde kalsınlar salmayın yada birleştirmeyin.

Erkek muhabbet kuşumun poposunun orda sarı gibi bir şey var ne olabilir bilgi verir misiniz

Ekli dosyalar

• E3C32AFF-3C03-4935-8342-AF991B38529D.jpeg
    E3C32AFF-3C03-4935-8342-AF991B38529D.jpeg
    718 KB · Görüntüleme: 18
  • 62469B06-9D67-40FB-9B37-F430604CF6B3.jpeg
    62469B06-9D67-40FB-9B37-F430604CF6B3.jpeg
    603.9 KB · Görüntüleme: 17
B vitamini olarak bunu kullansam etkisini görür müyüm

Ekli dosyalar

• 1841CF99-6CCB-4EE7-881E-39C311D08246.jpeg
    1841CF99-6CCB-4EE7-881E-39C311D08246.jpeg
    912.8 KB · Görüntüleme: 11
Çok kapsamlı değil fakat elinizde varsa kullanın faydası olur.
Tamamdır teşekkür ederim ahmet bey size son olarak bir sorum daha olucak şuanda kuşlarım farklı kafeslerde dişi kuşumun tüy dönemine girdi çiftleşmelerini istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim bunun için bana bilgi verir misiniz

Tamamdır teşekkür ederim ahmet bey size son olarak bir sorum daha olucak şuanda kuşlarım farklı kafeslerde dişi kuşumun tüy dönemine girdi çiftleşmelerini istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim bunun için bana bilgi verir misiniz
Öncelikle dişi tüy dönemini atlatsın, tüy döneminde çiftleşme kolay kolay olmaz olsa dahi sağlıklı olmaz.

Tüy dönemi bittikten sonra birleştirebilirsiniz bu süreçte kızıştırıcı takviye yapabilirsiniz.

Öncelikle dişi tüy dönemini atlatsın, tüy döneminde çiftleşme kolay kolay olmaz olsa dahi sağlıklı olmaz.

Tüy dönemi bittikten sonra birleştirebilirsiniz bu süreçte kızıştırıcı takviye yapabilirsiniz.
Kızıştırı takviye olarak yemliklerine nijer tohumu ve keten tohumu karıştırıyorum ayrıyetten de yumurta maması yapıp veriyorum

Kızıştırı takviye olarak yemliklerine nijer tohumu ve keten tohumu karıştırıyorum ayrıyetten de yumurta maması yapıp veriyorum
Kızıştırıcı takviyeler (havuç, biber, tarçın, bal, pekmez, keçiboynuzu) gibi ürünleri sayabiliriz kullanımları mamaya çok minimal miktarda olmalı. 1 damla bal, 1 damla pekmez, 1 çay kaşığı kadar rendelenmiş havuç ve bir o kadar biber, çay kaşığının 4/1 kadar tarçın hazır mamaya yada yumurta mamasına eklenebilir. 2 kuş için yeterlidir.

Kızıştırıcı takviyeler (havuç, biber, tarçın, bal, pekmez, keçiboynuzu) gibi ürünleri sayabiliriz kullanımları mamaya çok minimal miktarda olmalı. 1 damla bal, 1 damla pekmez, 1 çay kaşığı kadar rendelenmiş havuç ve bir o kadar biber, çay kaşığının 4/1 kadar tarçın hazır mamaya yada yumurta mamasına eklenebilir. 2 kuş için yeterlidir.
Bunları kullandıktan sonra ne kadar sürede etkisini görebilirim peki

Bunlar yoğun takviyeler kızgınlığa oldukça etkilidir lakin şu kadar süre de kızışırlar diyemem kuşun durumuna göre değişen bir durum.
Tamamdır teşekkür ederim ben dişi kuşum için yulaf kullanıyorum tüyden ne kadar sürede cıkabilir onun hakkında bilginiz var mı

Geri