evet.b vitamin olrak amin forte b kullanın.Tamamdır bu dişi kuş için tüyden çıkmasına yardımcı olur mu çünkü yumurta almak istiyorum
evet.b vitamin olrak amin forte b kullanın.Tamamdır bu dişi kuş için tüyden çıkmasına yardımcı olur mu çünkü yumurta almak istiyorum
Amin forte b vitamini suyuna kaç damla sıkmam gereklievet.b vitamin olrak amin forte b kullanın.
Çift kuşlarım suanda farklı kafeslerde onları dışarı cıkartıp uçuriyim mi yoksa 10 gün boyunca farklı kafeslerde kalsınlar mı
Muhabbet kuşlarım farklı kafeslerde ve her ikisi de şuanda kıpır kıpır birbirlerine ötüyolar dışarı cıkartıp onların birbirlerine alışmaları için zaman tanımalımıyım onlara
Amin forte b vitamini suyuna kaç damla sıkmam gerekli
Erkek muhabbet kuşumun poposunun orda sarı gibi bir şey var ne olabilir bilgi verir misinizFlood yapamayınız. Mesajlarınızı tek başlık altında yazınız.
Dişi tüyde ise ayrı kafeslerde kalsınlar salmayın yada birleştirmeyin.
Röhnfried Ürünlerinin Suluk İle kullanım miktarları
Röhnfried Gervit-W MultiVitamin : 100 ml suluğun yarısı olan 50 ml suya ( 5 damla ) Haftada 1-2 gün Röhnfried Bt-Amin B vitamini : 100 ml suluğun yarısı olan 50 ml suya ( 15 damla ) Tüy dökme mevsiminde haftada 3 kere ve normal zamanlarda haftada 1 kere Röhnfried Hexenbier Doğal Bağışıklık...www.muhabbetkusu.com.tr
Fotoğraf yükleyin bakalım.Erkek muhabbet kuşumun poposunun orda sarı gibi bir şey var ne olabilir bilgi verir misiniz
Sarılıklar bu şekilde ne olabilirFotoğraf yükleyin bakalım.
Dışkı lekesi anormal bir durum yok.Sarılıklar bu şekilde ne olabilir
Teşekkür ederimDışkı lekesi anormal bir durum yok.
Çok kapsamlı değil fakat elinizde varsa kullanın faydası olur.B vitamini olarak bunu kullansam etkisini görür müyüm
Tamamdır teşekkür ederim ahmet bey size son olarak bir sorum daha olucak şuanda kuşlarım farklı kafeslerde dişi kuşumun tüy dönemine girdi çiftleşmelerini istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim bunun için bana bilgi verir misinizÇok kapsamlı değil fakat elinizde varsa kullanın faydası olur.
Öncelikle dişi tüy dönemini atlatsın, tüy döneminde çiftleşme kolay kolay olmaz olsa dahi sağlıklı olmaz.Tamamdır teşekkür ederim ahmet bey size son olarak bir sorum daha olucak şuanda kuşlarım farklı kafeslerde dişi kuşumun tüy dönemine girdi çiftleşmelerini istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim bunun için bana bilgi verir misiniz
Kızıştırı takviye olarak yemliklerine nijer tohumu ve keten tohumu karıştırıyorum ayrıyetten de yumurta maması yapıp veriyorumÖncelikle dişi tüy dönemini atlatsın, tüy döneminde çiftleşme kolay kolay olmaz olsa dahi sağlıklı olmaz.
Tüy dönemi bittikten sonra birleştirebilirsiniz bu süreçte kızıştırıcı takviye yapabilirsiniz.
Kızıştırıcı takviyeler (havuç, biber, tarçın, bal, pekmez, keçiboynuzu) gibi ürünleri sayabiliriz kullanımları mamaya çok minimal miktarda olmalı. 1 damla bal, 1 damla pekmez, 1 çay kaşığı kadar rendelenmiş havuç ve bir o kadar biber, çay kaşığının 4/1 kadar tarçın hazır mamaya yada yumurta mamasına eklenebilir. 2 kuş için yeterlidir.Kızıştırı takviye olarak yemliklerine nijer tohumu ve keten tohumu karıştırıyorum ayrıyetten de yumurta maması yapıp veriyorum
Bunları kullandıktan sonra ne kadar sürede etkisini görebilirim pekiKızıştırıcı takviyeler (havuç, biber, tarçın, bal, pekmez, keçiboynuzu) gibi ürünleri sayabiliriz kullanımları mamaya çok minimal miktarda olmalı. 1 damla bal, 1 damla pekmez, 1 çay kaşığı kadar rendelenmiş havuç ve bir o kadar biber, çay kaşığının 4/1 kadar tarçın hazır mamaya yada yumurta mamasına eklenebilir. 2 kuş için yeterlidir.
Bunlar yoğun takviyeler kızgınlığa oldukça etkilidir lakin şu kadar süre de kızışırlar diyemem kuşun durumuna göre değişen bir durum.Bunları kullandıktan sonra ne kadar sürede etkisini görebilirim peki
Tamamdır teşekkür ederim ben dişi kuşum için yulaf kullanıyorum tüyden ne kadar sürede cıkabilir onun hakkında bilginiz var mıBunlar yoğun takviyeler kızgınlığa oldukça etkilidir lakin şu kadar süre de kızışırlar diyemem kuşun durumuna göre değişen bir durum.