Melihgulcu
Meraklı Üye
Göz çevresinden kuşlarımın yaşlarını da bana söyliyebilir misiniz rica etsem
Doğru söylüyosunuz yuvalığı cıkartıp kuşlarımın birbirlerine alışmalarını bekliycemKuşları geçtim ben bile başka bir canlıya 5 günde alışamam, yuvalık takmak yanlış olmuş. Daha etrafına alışamayan bir kuş kalkıp da yuvalığa alışamaz. Kuşlara zaman tanıyın ve gözlemleyin. 5 günde kuşların şıpsevdi aşk yaşamalarını beklememek gerek.
göz çevresini daha yakından çekip atar mısınız?
Çift muhabbet kuşum var erkek olan 2 yaşın üstünde dişi kuşum 1 yaş üstünde sizce eş tutarlar mı
Dişi kuşa yulafı nasıl vermeliyim bunun hakkındada bilgi verebilir misiniz tüyden çıkması içinDışı kuş tüyde biraz zaman tanı b vitamini varsa ver yoksa yulaf ver 10 gün sonra yuvayı tak dişi hazır nolunca çiftleşir
haftada 2 1 çay kaşığı.Dişi kuşa yulafı nasıl vermeliyim bunun hakkındada bilgi verebilir misiniz tüyden çıkması için
2 haftada 1 çay kaşığı olarak verilir doğru mudur peki dişi kuşu yulafı yemiyle birlikte karıştırmak daha doğru olur yoksa ekstra vermek mihaftada 2 1 çay kaşığı
Sen kuşları ayırabilirsen ayır boş yemliğe bir tatlı kaşığı koy dişi de erkek de yesin2 haftada 1 çay kaşığı olarak verilir doğru mudur peki dişi kuşu yulafı yemiyle birlikte karıştırmak daha doğru olur yoksa ekstra vermek mi
ekstra tabaktan haftada 2 1 çay kaşığı.tüydeyken.tüyden çıkınca haftada 12 haftada 1 çay kaşığı olarak verilir doğru mudur peki dişi kuşu yulafı yemiyle birlikte karıştırmak daha doğru olur yoksa ekstra vermek mi
Şuanda elimde yulaf yok fakat yulaf ezmesi var olur muSen kuşları ayırabilirsen ayır boş yemliğe bir tatlı kaşığı koy dişi de erkek de yesin
şuanda elimde yulaf yok fakat yulaf ezmesi var etkili olur muekstra tabaktan haftada 2 1 çay kaşığı.tüydeyken.tüyden çıkınca haftada 1
olmaz.petshpotan yada internette alın.kuş yulafı yazın çıkar.kabuksuz olsunŞuanda elimde yulaf yok fakat yulaf ezmesi var olur mu
Tamamdır teşekkür ederim yulafın markası önemli mi veya sizin bildiğiniz kullandığınız marka var mıolmaz.petshpotan yada internette alın.kuş yulafı yazın çıkar.kabuksuz olsun
önemli değil.temiz ve böceksiz olsun yeterTamamdır teşekkür ederim yulafın markası önemli mi veya sizin bildiğiniz kullandığınız marka var mı
Tamamdır teşekkür ederimönemli değil.temiz ve böceksiz olsun yeter
evet.Arkadaşlar yulafı gidip aldım bundan mı bahsediyordunuz yanlış olmasın
Tamamdır bu dişi kuş için tüyden çıkmasına yardımcı olur mu çünkü yumurta almak istiyorum