Teşekkürler, aleyna aleyküm selam.http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/mama-hk-bilgilendirme-sakuram.62649/
Sanırım bunun faydası olur. Sakuram Beye' de buradan sselamlar
bir yerde yulafın yazın verildiğini ve serinletici etkisi olduğunu okudum eğer böyle bir etkisi varsa kışın vermek doğru olur mu bilmiyorum tabi doğrusunu öğrenmek lazım
Kesinlikle yaz kış vs diye ayrım yoktur yulaf için, ilk kez duyuyorum. Aksine yulaf bir lif kaynağıdır. Yem takviyesinin yanında mama takviyesini her gün yapın, arkadaşın paylaştığı linkteki tarifimi uygulayabilirsiniz günlük kullanacağınız için ölçüye de dikkat etmek gerekiyor çünkü; ancak siz 1 tatlı kaşığını doldurup verin mamayı bir süre. Akabininde muhakkak bir yem takviyesi kullanın, içerisinde muhakkak Bacillus enzimi olmasına da dikkat edin ve aynı zamanda çoğu vitaminin formlarını da barındırsın. Bacillus enzimi yararlı bakterilerin çoğalmasını tetiklediği için, oksijeni de hızlı tüketir. Oksijeni hızlı tüketmek de yeme ve içme ihtiyacını doğru orantı da artırır. İştahı açılacak ve sindirim sistemleri düzene girecektir, buna vesile olur diyelim. Benim kullandığım marka VİTALİS'tir, özellikle B vitamini ve formlarını içinde fazlaca barındırır; C vitamini içinde mevcuttur. A vitamini vardır, A vitamini zaten eksik kalırsa A vitmaini eksikliğine bağlı ishal görülür ve hakeza burada bir sürü yarardan bahsedebilirim ancak bu kadarı da yeterlidir. Bir multivitamin ve probiyotiktir aynı zamanda. Dolayısı ile günlük de kullanıldığı için, etkisi çabuk farkedilir.
Mamayı muhakkak yapın, dal darıyı hafta da 2 kez verin, yemleri karışık yem olsun içinde dolayısı ile aspur da olacaktır yulaf da, düz yem vermeyin, kabuksuz hiç kullanmayın ne yavrulara ne eşlere. Dediğim gibi VİTALİS almasanız da benzer formları olan çeşitli markalar mevcuttur muhakkak temin edin. Arada sularını saf bırakın, tadını alsınlar, yine arada sularına doğal C vitamini alımı için limon sıkın. Acizane bu dediklerimi uygularsanız kısa zamanda toparlayacaklardır. Geçmiş olsun.