murat DEMİR11
Onursal Üye
dıyecek bır sey yok ozman bekleyıp goreceksın
onları artık hiç oynamayın derim kalın talaştan bulursanız zamanla azar azar ondan atarsınız
Ama kumda yumurtaları soğutur diye bir yoruma denk gelmiştim. Bende hamster talaşı aldım. Yanlış mı yaptım acaba.Telaş bit pire yapar, kum sağlıklı.
Dışkıyıda topaklar.
Ama kumda yumurtaları soğutur Pek sıcak tutamaz diye bir yoruma denk gelmiştim. Bende hamster talaşı aldım. Yanlış mı yaptım acaba.Bende yuva takicam ama icine ne koyacagim konusunda kararsizim sanirim kum daha mantikli gibi. Hicbirsey koymasakta diskilar yavruyu kirletmez mi.
Tamamdır çok çok teşekkürler Selçuk Bey aklımda bulunsun. Hamster talaşı bittikten sonra kum kullanacağım. Şimdilik talaş sorun oluşturur mu sizce?Kumun yumurtaları soğutmaz. Ki bu sıcaklar da biraz serinletse ne güzel olur. Ayrıca dişi soğumalarına izin vermez merak etmeyin. İlla da kum kullanın demiyorum. Ama bunları da bilin. Dişi kumu yadırgamazsa kum daha iyi yuvalığı kuru ve temiz tutar.
Çok sağolun, umarım bir fayda görebilirim, iyi günler dilerim.Dedim ya illa da kum demiyorum. Hamster talaşı kullanmadım belki o daha iyidir. Önemli olan yuvalığı kuru ve temiz tutmaktır. Plastik folluk mutlaka kullanın ve haftada bir temizleyin veya yenisiyle değişin. Gerisi teferruat.
Bence şöyle olabilir tahmini;Ben şunu merak ediyorum; kuşlarda bit yoksa yuvalığa serdiğimiz talaş nasıl bit yapabiliyor? Talaşlarda kanatlı biti mi oluyor?
Bence şöyle olabilir tahmini;
aldığımız elmada domatestede kurt yok ama bozulunca oluyor. Yada bir şekilde balkona pencereye konan kuşlardan geliyor?